sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Sano Reino vaanTsadaa, katsokaas mitä paketista paljastui. Aivan mahtavat, ihanat, loistavat ja lemppariväriset Reinot. Eikös olekin söpöset :)

Bongasin Annun blogista eilen, että Reinoja on nyt vaaleanpunaisena. Ja uusinta Pirkka -lehteä tänä aamuna selatessani huomasin, että nehän ovat vielä plussatarjouksena citymarketissa. Onneksi kaupat olivat tänään auki ja pääsin ostoksille. Näistä tuli nyt minun Unelman omat Reinot. Ei välttämättä maailman viileimmät tossukat varsinkaan kesäkeleillä, mutta muuten aivan mahtavat jalassa. Ei kiristä eikä purista, lempparitossukat kerta kaikkiaan. Näillähän voisi lähteä terassillekin kesällä. Vaikka Helsingin "mummotunneliin" tanssahtelemaan, herättäisi taatusti huomiota :)
Terkuin Merja ja Reinot
Ps. Mieheni tuli juuri kotiin, eikä ollut vielä nähnyt Reinojani. Esittelin tietty heti löytöäni ja kysyin, että eikö ole ihanat. Siihen mieheni vastasi diplomaattisesti:"On, jos niistä tykkää". Mitähän siitäkin pitäisi tuumia ;)

12 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Voi itku miten ihanat!!!Pakko saada tuollaiset ja heti...

Noora kirjoitti...

Ihanat!! Noi on kyllä pakko saada.
Pakko päästä lähimpään cittariin! :)
Tuonnekko sais tällä hetkelläkin palelevat jalkansa sujauttaa..

Merja K kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Merja K kirjoitti...

Heissulivei Tiuku ja punaisessa tuvassa :) Ilman muuta laittakaa hankintaan, Reinot ovat tossukoiden aatelia. Ja en olisi ikinä uskonut, miten mukavat nämä ovat jalassa, aivan mahtavat ;)

KnitMimou kirjoitti...

Hei.. oikein ihanaa viikon alkua sinulle! Taas hieman viiveellä luen kirjoituksia.. mutta nyt olen taas ajantasalla.. ;)
Hih.. ihanaiset Reinot!! voi jee..
Miehesi vastaus oli juuri sellainen, jonka olisin voinut omaltani.. :D

Hanne kirjoitti...

Ihanat ovat uudenlaiset reiskat! Ne niin kuin Aino-tossutkin ovat tosi hyviä vaikkakaan ei kesähelteillä. Pitäisiköhän minunkin hankkia, kun ovat niin ihanat.

Sooloilija kirjoitti...

On ne söpöt, mutta itselleni en haluais kun olen aina kotona avojaloin ja jalkani hikoilevat helposti kaikenlaisissa tossuissa, talvellakin..
Tällä viikolla varmaan moni saa ne Äitienpäivälahjaksi, hyvä lahja onkin!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

iHanaT kengät!!!kyllä sun nyt kelpaa tallustella!

ilona kirjoitti...

Kylläpä on nätit.Tuollaiset pitänee itsellekkin hankkia.Reinot ovat leveämpi lestiset kuin ainot,joten minun jalkaan paljon paremmat.Kiitos vinkistä!

Mari kirjoitti...

On ihanat reinot sinulla:) Kelpaa tosiaan lähteä vaikka terassille, ainakin omalle!

Mari

Sarppa kirjoitti...

Ei vitsi miten ihanat.. haluan kyllä varmaan kans tuollaiset...

Merja kirjoitti...

IHANAT!!!!!!!