keskiviikko 7. toukokuuta 2008

Unelman unelmakeittiö

Ja taas kuvia Unelmasta ja alkuun kuvattuna lempparihuoneeni eli keittiö. Nuo laatat ovat kyllä mielestäni nappivalinta, pidän niistä todella paljon. Käsittelen ne vielä kosteutta ja likaa hylkivällä aineella, jotta kestäisivät hyvinä roiskeet yms. Noiden laattojen päälle tulee kahteen "kerrokseen" hyllyt. Ostimme Metsänkylän Navetasta vanhaa lautaa ja ne saavat toimittaa hyllyn virkaa tulevaisuudessa. Hyllykannikkeet ovat vielä tilaamatta, ai niin :) Hyllyille laitan tietty kaikki purkit ja purnukat, mieheni vanhemmilta saamme ihanan vanhan Arabian Mökki -astiaston ja eiköhän laatikoista löydy hyllyjen täytteeksi muutakin mukavaa... Keinutuoli odottaa pääsyä hellan viereen ja ruokapöytä tuoleineen on evakossa telkkahuoneessa. Astiakaappi vielä puuttuu, sitä täytyy metsästää tässä vielä toukokuun aikana. Mutta hyvällä mallilla ollaan tämän ihanuuden kanssa.

Pakko tässä yhteydessä mainostaa remonttimiestämme Markkua. Siinä on mies paikallaan, hän tekee todella hyvää jälkeä ja on kaiken lisäksi mukavakin :) Markku on hirsitaloasiantuntija, mutta tekee myös pienempiä remontteja tarvittaessa. Markun yhteystiedot löydät täältä ja hän tekee urakoita laajemmallakin säteellä kuin pelkästään Riihimäen ympäristössä. Jos on tarvetta hyvälle remonttimiehelle, kannattaa ottaa Markkuun yhteyttä. Voin suositella lämpimästi :)

Yksi huone on kokonaan valmis. Dad-da-daa, fanfaarit sille. Kyseessä on työhuone ja se taitaa olla huoneista pikkiriikkisin. Valitsin sinne vaaleat tapetit hopeanvärisillä raidoilla, tapetti suurentaa mukavasti ja tekee huoneen valoisammaksi (tosin raidat ei näy kuvassa). Työhuone kun on kaikista pimein, sinne paistaa hetken aamuaurinko, mutta onkin sitten varjossa koko loppupäivän. Työhuoneen kalustuskin on jo valmiina. Huutiksesta puusohva mukavasti maalit hilseilleenä - tykkään siitä kovasti, ihana talonpoikainen kaappi ja Tampereelta kirppikseltä löydetty työpöytä. Ystävältä (halit Riitta!) saan mahtavan työtuolin, joka löytänee myös paikkansa tästä huoneesta.
Tiistaina alkoi alakerran wc:n panelointi, valkoista paneelia tulee seiniin ja kattoon. Tännekin tulee vanhaa lautaa nimittäin allastasoksi, lauta samaisesta Navetasta. Tuli muuten juuri mieleeni, kun katsoin tuota wc:n kuvaa, että putket olisi tietty kannattanut maalata valkoisiksi ennen panelointia. Eipä tullut mieleen :)
Huomenna remonttipuuhani jatkuvat, listalla on yhtä sun toista. Ja lauantaina pääsemme mieheni kanssa ystävän nelikymppisille aikuisten juhliin, töt-tö-röö! Voiko mukavampaa viikkoa enää ollakaan!
MelkeinJoJuhlamielellä Merja

13 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Unelmakeittiö todellakin.
Ja muutkin suunnitelmat kuulosti ihanilta. :)

kati kirjoitti...

Upea, ihana keittiö! Nappivalinta kyllä nuo laatat. Ja mitä mahtavia suunnitelmia ja ideoita onkaan vielä tulossa.

On kyllä melkein lottovoitto saada hyvä työmies, kuten teillä Markku, jolta hommat hoituu. Nopeasti teillä on kyllä remontti edistynyt ja valmista tullut, ihailtavaa ahkeruutta!

Siitä teidän lattiasta vielä kysyisin, että kun maalasitte sen toiseen kertaan, niin jäikö sieltä vielä kuultamaan oksankohdat läpi vai tuliko täysin peittävä? Meillä kun se lattiaremontti uhkaavasti lähestyy...

Maissi kirjoitti...

Voi mikä viikko! Noin paljon olette saaneet aikaan ja sen kunniaksi vielä juhlat viikonlopulle. Ihanalta näyttää keittiösi. Ja suunnitelmasi.. tosi innovatiivisia ja raikkaita. Ihana Unelma.

Merja K kirjoitti...

Punaisessa tuvassa: kiitos :)

Kati: täytyypä katsoa vielä lattiaa tarkemmin. Mielestäni ei jäänyt näkyviin, mutta tarkastan asian vielä huomenissa.

Maissi: sano muuta, ei käy kyllä meikätytön valittaminen. Ihanaa riittää tällä viikolla joka päivälle ja nyt tuntuu olevan asiat mallillaan!

Susanne kirjoitti...

Keittiöstä tulee upea! Ja just niin mun tyylinen myös:) Innolla odottelen muutoskuvia myös muista huoneista:)

Marja Kristiina kirjoitti...

Iiiiiiiihanalta näyttää, voi itku mikä keittiö *huokaus*

Mä olen superväsynyt omaani, joka on standradimitoitettu, melamiinikalustettu ja boring as hell. Tietysti helppo pitää puhtaana ja miehen mielestä täsmälleen hyvä. Miten miehen saisi tajuamaan, että kaapistojen pitäisi olla puuta, tiskialtaan posliinia, hanojen kuparia ja seinien helmiponttia? Omani suhteen on pakko todeta: ei mitenkään :-/

Mutta haaveilla kai aina saa.

Olet onnentyttö!

magi kirjoitti...

Todellinen unelma!

Mari kirjoitti...

Siis ihana kerrassaan tulee tuosta keittiöstä:)

Mari

jaana kirjoitti...

Teillähän tapahtuu kovasti! Ja keittiöstä on tulossa todellakin oikea unelma!!!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voi miten ihanalta kuulostaa! ja keittiön laatat on ihan just oikea valinta! ja kaikki kuvat osoittaa että sinullé ja perheellesi on tulossa aivan upea unelmakakkos asunto!!! Iloista juhlintaa toivotan!

Katja - Bag End kirjoitti...

Aivan ihana tuo teidän tupla-lavuaari. Onko tarkempaa tietoa kuinka kauan keittiöremontti vielä kestää? Tulee varmasti kaunista jälkeä :-)

Terveisin, Katja

taburetti kirjoitti...

Kivan näköinen on keittiöstänne tulossa!!!

On aina ihanaa kun suunnitelmat alkaa toteutuun.....

Oikein ihanaa ja nauttikaa juhlistanne!!!!

Terkuin Jaana

Mia kirjoitti...

Tää teidän Unelma on oikea Unelma, siis aivan ihana :) !