tiistai 3. kesäkuuta 2008

Remontin aimoharppaus




Heissulivei ja heikunkeikun, Unelman keittiö on tosi hyvässä jamassa. Tänään Markku porukoineen oli taas hommissa ja laittoi mm. keittiön hyllylaudat kiinni. Tyhjentelin siinä samalla aarreaittojani ja katselin, mitä onkaan tullut hankittua. Hyllyt näyttivät niin tyhjiltä ilman astioita, joten ripottelin hyllyille sekalaista tavaraa. Astiasto on tulossa vielä kesäkuun aikana, saadaan Arabian vanha astiasto mieheni vanhemmilta, joten eiköhän hyllyt vielä täyty tuota pikaa.

Edelleenkin jaksan huokailla ja ihastella tuota keittiön kauneutta. Nuo hyllylaudat ovat siis vanhaa latolautaa, jota hankimme Metsänkylän Navetasta ja sopivat mielestäni aivan mahtavan hyvin vanhojen hirsiseinien kanssa. Myös laattavalinta näyttää menneen nappiin, kokonaisuus on tosi ihana, vaikka itse sanonkin. Mutta kukas se kissanhännän nostaa, jos ei kissa itse ;)

Keittiöön on vielä hakusessa astiakaappi ja muutakin tilpehööriä seinille, mutta kuten todettu hyvässä jamassa ollaan. Keittiön ikkunoihin muuten ajattelin valkoisia pellavaverhoja, tulisi hyvä kontrasti tummien seinien kanssa.

Että sellaisia keittiötunnelmia taas vaihteeksi. Huomaatteko muuten kuvissa ainakin kolme juttua, jotka ovat vielä fiksaamatta :) Niin ja kaksi yötä Pariisiin!

Tiistaiterkuin Merja

20 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Oi, täydellinen tuo keittiö on jo nyt minun silmiini; ei kai siitä puutu kuin lattialistaa..? Ja muutos edellisiin keittiökuviin on kyllä aika iso eli harppaus on tehty.
Ja Tildaakin olet hyllyille saanut!

Noora kirjoitti...

Oi..keittiöstä tuli ihana. Nuo hyllyt on kyllä ihanat. :)
Ja oikein mukavaa ja nautinnollista Pariisin matkaa.

Hannis kirjoitti...

Voi vitsit, onpa ihana tupa!

Oletko muuten käynyt kurkkaamassa koskaan Nuuksio Homen (nuuksiohome.fi) astiakaappivalikoimaa? On meinaan jotain ihan unelmaista - Unelmaan vois sopia :-) Itse toivon että saan yhden niistä myös meille sopimaan. Saa nyt nähdä..

Outi kirjoitti...

Tosi kivan näköinen on Unelman keittiö. Harvalla on mökillä/vapaa-ajan asunnolla vastaavaa!

Ja sinne Pariisin voisin hyvin lähteä salamatkustajaksi! Rentouttavaa matkaanäin kiireisin kevään jälkeen!

Marja Kristiina kirjoitti...

Mä en KESTÄ - mikä keittiö!!! Tahtoo tuollaisen HETI!!!!!!!!!

Meidän kadulla on myynnissä vanha (no, 50-luvulta) puutalo jossa on ihana iso puutarha vanhoine käppyräisine hedelmäpuineen ja sireeneineen ja sisällä on ponttilaudat seinissä ja ne voisi vaan maalata valkoisiksi ja keittiö pitäisi remontoida ja sinne voisi laittaa kaikkea ihanaa ja... ja... ja ikinä en saa miestä suostumaan siihen että myydään tämä nykyinen ihan uusi talo :-/ Tosin en tiedä jaksaisinko muuttaa ja remontoidakaan, mutta on vaan niin hyvä fiilis siitä talosta, jonka ohi kuljen ihan joka päivä. Ehkä tämä ei sitten ole tarkoitettu niin, vaan jotenkin toisin, mutta kun haaveet tuppaavat saamaan siivet silloin tällöin. Huoh.

Ehkä minullakin on vielä joskus Oma Unelmani.?

You'll always have Paris :-) Sinä onnentyttö.

Jaksuja!

Mari kirjoitti...

Voi miten kaunista:) Kelpaa kokkailla...

Mari

Anonyymi kirjoitti...

Varoituksen sana - minä muutan teille ;))) niiiin ihana keittiö, yhden puutteen hokasin, katossa roikkuvalle kattovalaisimelle tarttee tehdä jotain.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo keittiö on kyllä niin unelma! Saisipa tuollaisen...

Sooloilija kirjoitti...

Ai niin, ihanaa matkaa Pariisin taivaan alle! Kahviloita, taidetta, sisustusta, Luxemburgin puutarha, Montmartren kapeat kujat ja portaat!
Laitahan meille Pariisiin ikävöiville sitten kuvia!

Noora kirjoitti...

Hmm...kuvia tarkastellen tuli mieleen että ppuuttukohan sulta Merja vielä verhot? Vai onko niitä ees tarkoitus laittaa? :)

Piipa kirjoitti...

Oi oi oi miten ihana keittiö, aivan mahtava!!!Ihan sydämestä ottaa! Nuo hyllyt ovat ihan piste iin päälle, todella kaunista!

Maissi kirjoitti...

Lamppu on aika pelkistetty vielä, joten luulen, että se on vielä ostoslistalla :`). Ja jalkalistaa taisi puuttua palanen jostain. Keittiö on todella ihana... huokaus. Se on niiiin viihtyisä, onnea uudelle!! Ja hyllyt on piste i.n päälle.

Ihanan romanttista matkaa teille!

Merja K kirjoitti...

Hello, kiitos kommenteista :) Ja nuo kolme fiksattavaa juttua ovat lamppu, uunin alla olevan laatikon vetonuppi ja tiiliseinän alla oleva levy, joka on tullut hieman liian pitkälle ja niin ollen laatoituksen alta näkyviin.

Nyt meikä alkaa pakata ja virittäytyä Pariisin taajuudelle. Tapaamisiin ja kuulemisiin ensi viikon alkupuolella. Mukavaa loppuviikkoa!

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana keittiö. Waude!! Tuollaisen kun saisi niin ei vois parempaa toivoa. kaikki on niin täydellistä:)

Hanna kirjoitti...

Aivan ihanan näköinen keittiö, niin kuin kaikki muukin tuolla!!

Ja ihanaa Pariisin reissua (vai menitköhän jo).

Tiia kirjoitti...

On kyllä kaunista! Ihan alan haaveilla omasta talosta johon voisin valita itse kaikki materiaalit. Ostettiin tämä paritalon pätkä valmiina, joten valinnat on tehnyt joku muu...

Mukavaa ja antoisaa Pariisin matkaa!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Siis mikä sänky aah aivan fantastinen!!! ja nuo keittiön hyllyt ja kaikki ihanat tavarat niin ihkuja!Ja teillä on vielä kaikki tapahtunut niin hienolla vauhdilla!

~Maria~ kirjoitti...

Ihana keittiö ja mikä tunnelma!! Mun huvilakuume vaan kasvaa!!!!

kati kirjoitti...

On kyllä NIIN upea keittiö! Ja tuo hylly vanhoista lankuista todella ihana jo pelkästä ajatuksesta ;) Pariisin matkakuulumisia odotellessa, hyvää viikkoa!

Sarppa kirjoitti...

Unelmassa on ihan minun unelma keittiö.. huoks huoks..
meen taas ihaileen =)