keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Sitä sun tätä




Ihana työpäivä takana, sain näprätä kokopäivän Tilda-juttuja. Työnalla on Unelmaan yhtä jos toistakin. Pensseli heilui vauhdilla ja innokkaana maalarina huomasin taas maalanneeni itseänikin :) Onneksi oli vesiliukoista askertelumaalia pensselissä. Perjantaina seuraavan kerran töihin ja silloin yritän saada projektit valmiiksi, niistä siis kuvia tuonnempana.

Huomenna menen pitkästä aikaa kosmetologille. Muistin juuri maanantaina, että sain joululahjaksi lahjakortin kosmetologille. Onneksi muistin, sillä lahjakortti olisi vanhentunut juhannuksena. En ole koskaan aikaisemmin unohtanut kosmetologikäyntiä, varsinkaan jos joku muu on sen vielä tarjoutunut maksamaan. Tämä siis kertoo tämän kevään kiireestä ja huomaan, että väsy alkaa pikku hiljaa hiipiä ensin jäseniin ja heti kohta mieleen. Ajattelinkin pitää lomaa ja laittaa kaupan sekä verkkoputiikin heinäkuuksi kiinni. Ja koska Unelmassa ei ole laajakaistayhteyttä ja tuskin sellaista enää saammekaan kesäksi, niin en edes pääse nettiin enkä sähköpostiin. Tosin huono puoli on se, että en myöskään pääse lukemaan teidän kivoja blogeja, enkä päivittämään omaani :(

Huomenna ajattelin kosmetologikäynnin lisäksi alkaa tehdä parisängyn päiväpeittoa Unelmaan. Oheiset kankaat bongasin äskettäin Hemtexistä, ruusukankaat ovat pöytäliinoja ja ruutusellainen on verho. Rosasta ruususta tulee päiväpeitto ruutureunuksilla ja valkoisesta ruususta tulee ruutureunuksilla valelaskosverho makkariimme. Kutistin kankaat, siksi ovat noin ryppyisiä, silityshommia siis tiedossa (joita muuten inhoan yli kaiken...)

Ja sitten vielä parkettiasiaa, saimme nimittäin tilattua uuden parketin. Timberwise suhtautui parketinpalautukseemme tosi rakentavasti ja suostui purkamaan kaupan. Hienoa asiakaspalvelua :) Uuden parketin tilasimme Upofloorilta ja sen saamme jo ensi viikolla. Otimme tällä kertaa varman päälle ja tilasimme 3-sauvaista tammiparkettia valkomattalakattuna. Emme uskaltaneet enää tilata lankkua, ettei tule taas yllätyksenä suuria värivaihteluita. Sauvaparketissa värivaihtelut tasaantuvat, eivätkä tule niin räikeästi esille. Mieheni sai myös sovittua parketinasennuksen juhannuksen jälkeiselle viikolle, eli kohta pääsen sisustamaan olo- ja telkkahuonettakin.
Lopuksi vielä pakko esitellä viime viikolla valmistunutta Tilda-puutarhaenkeliä. Tämä Elli liihotteli jo Unelmaan ja löysi heti paikkansa makuuhuoneen lipaston päältä. Iloista loppuviikkoa sateista huolimatta!
Terkuin Merja

16 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Kuulostaa mukavalta tuo heinäkuun loma! Ehdit rentoutua oikein kunnolla ja nauttia ihanaisesta unelmastanne!!

Hyvä idea käyttää noita ruusukankaita makkarin tekstiileihin. Muutamissa blogeissa olenkin nähnyt istuinpehmusteita tuosta samaisesta kankaasta. Kauniita, ja tuo ruutukuosi sopii hyvin pariksi.

Puutarhaenkeli on kaunis ja ihana sekin tuonne makkariin. Minulla vielä maalaistyttö aloittamatta, mutta yritän saada peittoa taas eteenpäin..

Mukavaa viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Moikka Maissi :) Kiva, että jaksat värkätä sitä ihanaista peittoa, oma on edelleenkin kangaspala-asteella. Mukavaa torstaipäivää!

Noora kirjoitti...

Ihania kankaita. Meidänkin nurkilla on Hemtex..en ole vaan joulun jälkeen siellä käynyt. Muutenkin olen tosi laiskasti mitään sisustellut...en ole ehtinyt. ;) Monta rautaa tulessa!
Lomasi kuulostaa ihanalta, mulla jää tänäkin kesänä loma pitämättä..

Merja K kirjoitti...

Punaisessa tuvassa hello :) Käy kurkkaamassa Hemtexin valikoimat, jos ehdit. Oli paljon kivoja kankaita sopuhintaan. Osa vielä -30 % :)

Marja Kristiina kirjoitti...

Ei mutta kuulostaa IHANALTA että saisit koko heinäkuun pitää paussia ihan kaikesta! Go for it!! Me odotamme ja olemme takuulla täällä kun palaat.

Ylisöpöjä kankaita!!!

Tanja kirjoitti...

Voi syötävä, miten ihana keittiö Sinulla odottaa kesäloman joutopäiviä Unelmassa!

Je t'aime Paris aussi! ;D

Ellille terkut lähettää CountryGirl täältä maalta! :)

Sirpa Olonilosta kirjoitti...

Ihania kankaita ja mieletön idis! Noviisina luulin ennen tekstin näkemistä, että kankaat olivat Tilda-kankaita :-).

Toivottavasti ehdit vielä laittaa ison kuvasatsin Unelmasta ennen HYVIN ansaittua lomaasi, blogiasi tulee ikävä!

Merja K kirjoitti...

Hello Marja Kristiina: kiitos tsemppauksesta :)

Tanya moikka: täytyypä käydä blogissasi kurkkaamassa, onko siellä CG:n kuvia

Sirpa heissan: viikonloppu taas Unelmassa, otan kuvia ensi viikoksi esittelyyn. Aion yrittää ehtiä puutarhan kimppuun

Hannis kirjoitti...

Moikkarallaa sinne Merjuska! Lomasuunnitelmat kuulostaa mainioilta. Oikeasti hyvä juttu, jos vain voit pitää koko heinäkuun off-line tilassa putiikkia ja olla itse myös :-) Mä kuolaan noita sun aterimia EDELLEEN, oon ihan huurussa... Mun 4 lusikkaa vaan täällä jo odottelee pakattuina matkalaukkuihin, olisin muuten laittanut omaan blogiini onnettomasta kokoelmastani kuvan, heh.

Merja K kirjoitti...

Heips Hannis ja viime hetken terkkuja vielä sinne suuuuuuuuuren meren taakse :) Kohta pääsette tänne vesisateeseen, Suomen kesä ja silleen...

Lafayetten Sabren nurkkaus oli niin houkutteleva, että nuo aterimet oli ihan pakko ostaa. Siellä oli lusikkaa ja haarukkaa poikineen, väriskaala oli loputon. Ja kaikki muutkin tykötarpeet juustohöylistä lähtien olisi olleet saatavilla. Siinä kohdassa onneksi Mr Järki astui taas näyttämölle ja ostokset rajoituivat noihin kuvissa esiteltyihin :)

Midis kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Hannis kirjoitti...

P.S: Myydäänkö Hemtexillä taas kankaita? Joskus vuosia sitten myytiin, mutta ei enää ainakaan viime kesänä ollut.

P.S. 2. Unohdin aiemmin jo sanoa, että tullaan sinne ihan sun kaupan nurkille hotelliin muutamaksi ekaksi päiväksi, kun meil ei ole huonekaluja.. - serkkuni on siel töissä,niin saatiin hyvä diili. (stay at hotelli.) Mutta harmi, jos olet tosiaan sitten heti heinäkuusta kiinni. No, ennätämpä tulla piipahtamaan elokuussakin!

Merja K kirjoitti...

Noi kankaat on pöytäliinoja ja verhoja, ei myydä edelleenkään pelkkiä pakkakankaita. Hinta oli tosiaankin kohtuullinen, sillä 140x220 pöytiina maksoi 9,95 ja eilen huomasin Ompussa, että tuosta hinnasta oli vielä -50 %. Harmi, että ehdin itse ostaa täydellä hinnalla :(

Tule elokuussa treffaamaan :). Tiedänkin varmaan muuten paikan mihin olette menossa väliaikaisesti. Yksi tuttu oli siellä myös pari vuotta sitten, kun olivat ulkomaankomennukselta Suomessa lomailemassa

Mimmi kirjoitti...

Oikein ihanaa viikonvaihdetta!
.. lepäilehän välillä ja nauti saavutuksistasi.. :)

kati kirjoitti...

Kyllä ihminen tarvitsee kuukauden kesäloman, ihan ehdottomasti! Hienoa, että pystyt sinäkin sellaisen pitämään. Varmaan täällä hiljenee yhden jos toisenkin blogit kuumimpana lomakautena.

Ja ihania kankaita löysit ja noita Tildajuttuja jaksan aina ihastella. Itse kun olen saanut aikaiseksi vain yhden viritelmän.

Merja K kirjoitti...

Helmiliina: aurinkoa viikonloppuusi! Synttäriasu on muuten vieläkin kaupassa :(

Kati: näin on näreet, heinäkuussa varmaan hiljaista vähän joka rintamalla. Iloista viikonloppua!