tiistai 24. helmikuuta 2009

Päätin etten osta, mutta ostin kuitenkin ;)


En tunnista varsinaisesti ruokkivani lamaa, mutta mietin kyllä entistä tarkemmin, mihin euroni laitan. Tämä koskee varsinkin vaatehankintoja. Havahduin tammikuussa asian tiimoilta, kun siivosin vaatekaappiani. Löysin kaapista viisi mustaa villatakkia. On tietty tosi kätevää, että jokaiselle työpäivälle on oma villatakkinsa ja nimenomaan musta, mutta silti hei haloo. Niinpä olen tutkinut joka sentin vaatekaapistani ja ottanut kaikki entiset vaatteet tiuhaan käyttöön.


Hyvin on siis mennyt tähän asti, kunnes toissa viikolla hieman sorruin. Ystäväni myy me&i vaatteita ja olin hänen luonaan kutsuilla. En pystynyt vastustamaan kevään herkullisia värejä ja kuopuksen vaatekaappi täydentyi muutamalla vaatteella. Ja sitä paitsi lapsipolo kyllä tarvitsikin vaatteita.


En ole aina pitänyt me&i kuoseista, mutta tämän kevään värit ja kuosit osuivat nappiin. Myös itselle hankin yhden tunikan, joka on samaa kuosia tuon ensimmäisen mekon kanssa. Pidän muuten erityisesti noista lasten mekoista, koska mekon jäädessä lyhyeksi lapsen kasvaessa, sitä voi käyttää tunikana legginssien kanssa. Vaate on siis käyttökelpoinen useamman vuoden ajan.


Raaskin myöskin viimein ottaa käyttöön jo viime syksynä ostamani tumput. Ostin lapaset käsityömessuilta ja ne ovat suomalaista käsityötä. Olen erityisen viehättynyt noihin rusetteihin, niistä tulee kovin minnimäinen olo :)

Lunta sataa lisää, onpa mukavaa. Hyvä, että sitä sataa nyt, eikä huhtikuussa, kun odotellaan jo kevättä. Ja ihanaa saada pitkästä aikaa kunnon talvi tänne Etelä-Suomeenkin - hiihtoladut kutsuvat!!

Lumisin terveisin Merja

Ps. ohessa vielä kuva Unelman avainkaapista, jonka lupasin laittaa näytille parille Tilda-addiktille. Ajattelin maalata kaapin vaaleaksi, hio reunat, jotta tulee kuluneen näköinen ja laittaa lasioveen verhon

10 kommenttia:

Nina kirjoitti...

kääk..ihania vaatteita .Tahtoo kans tuollasiin lamansäästötalkoisiin :)...

Vaapukkamehu kirjoitti...

OIH! Avainkaappi on ihana <3 Olin jo muka päättänyt, että avainkaappi on tympeä juttu, mutta juuri sait minut muuttamaan mieleni :D
MIksi muuten tytöille on NIIN kivoja vaatteita, pohtii poikien äiti.... Ei mitenkään katkerana, ei... ;)

Inkivääri kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia, tuo tytön kukkamekko on aivan ihana ja tumputkin sellaiset, että varmasti oikein innostavat pihalle lähtöön, että saa laittaa ne käteen:) Ja kaappi kelpaisi minulle juuri tuollaisena, mutta tuunattuna varmaan mahtava8)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kanssa yksi poikien äiti vähän katkerana ihailee noita tosi ihquja mekkoja!!! Ja tosiaan, kätevää, kun mekko jatkaa elämäänsä tunikana. Eläköön tunikamuoti, raskaana ollessanikaan ei tarvinnut ostaa äitiysvaatteita ( housuja lukuunottamatta ), kun tunikoilla pärjäsi loppuun asti. Ja nyt ne samat tunikat somasti kätkee liiat kilot;)

Lennu kirjoitti...

Toinen yritys kommentoimaan...
Pidän noista "minnitumpuista", ne ovat niin nätit ja naiselliset.
Avainkaappisi on tuollaiseena hyvä.
Mukavaa keskiviikkoa terkuin Lennu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun jaksat laittaa kuvia, niin sisustusjutuista kuin tällä kertaa vaatteistakin :)

Täytyy kommentoida - 2 pojan äitinä, että me&i:lta lötyy kyllä tosi hienoja juttuja myös pojille.

Merja K kirjoitti...

Nina, tervetuloa näihin talkoisiin mukaan - ovat kovasti minunkin mieleeni :)

Vaapukkamehu, itsekään en ole ollut kovin avainkaappifani aiemmin, mutta tämä on kovasti mieleen.

Inkivääri, nuo tumput ovat kivan ulkönäön lisäksi vielä tosi lämpimätkin

Merja K kirjoitti...

Minna, itsekin olen kovasti tykästynyt noihin tunikoihin ja juurikin samaisesta syystä. Eivätpähän ainakaan purista :)

Lennu, on tympeää, kun kommentit välillä häviävät. Itsekin olen usein kirjotellut pitkät turinat ja sitten blogger onnistuu hävittämään kommentin, plääh..

Anonyymi, olen samaa mieltä että ko. yrityksellä on superkivoja poikien vaatteita. Me&i nettisivuilta näkee hyvin valikoiman

Maissi kirjoitti...

Hei! Ostamasi vaatteet näyttävät hyvin tutuilta :´) Järjestin nimittäin juuri viime sunnuntaina meillä nuo samaiset me adi i kutsut. Ihania vaatteita. Jopa pojille tosi kivoja ja erityisesti mukavan värikkäitä vaatteita. Itsekkin ihastelin tuota samaista mekkoa ja sen kuosia, jonka olit itsellesi shopannut, ihana :´)

Minnitumputkin ovat niin söpöt.
Avainkaappia en ole vielä löytänyt mieleistäni, mutta tuo sinun omasi tosin olisi minunkin makuuni. Ostin kyllä hiljattain sellaisen keys -naulakon, joka toimii nyt hyvin avaintensäilytyspaikkana eteisessä.

Mukavaa tulevaa viikonloppua!

Merja kirjoitti...

ihania vaatteita,mulle ihan tuntematon ketju.
tuo kaappi on kyllä suloinen...