sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Sisustussuunnitelmia


Yksi yö omassa sängyssä ja ketutus on selätetty - katse eteenpäin :) Kiitos piristysviesteistä! Ja vaikkakaan luistelu ei sujunut tänään lainkaan, veto on edelleenkin sen verran poissa, en antanut sen lannistaa hyvää tuultani. Kävin hakemassa kukkakaupasta kauniin keväisen kukkakimpun ja aloin suunnitella erinäisiä sisustusprojekteja.

Ensimmäiseksi aion käydä esikoisen huoneen kimppuun, joka kaipaa kipeästi päivitystä. Luovumme todennäköisesti parvisängystä ja sen tilalle hankkinemme 90 cm leveän runkopatjan. Sitä voi käyttää samalla sohvana kavereiden kanssa hengaillessa, kunhan ompelen tyynyn jos toisenkin sängylle pehmusteeksi. Myös työpöytä pääsee ostoslistalle ja kaappi vaihtuu ovelliseksi, kiitos. Nyt esikoisella on käytössä iso avohyllystö, jonka järjestyksessä pitäminen on enemmän kuin haastavaa. Maalaushommia on myös tiedossa, en usko, että huoneen pinkkiseinä enää välttämättä uppoaa, mutta katsotaan. Niin ja uusi laskosverho on myöskin suunnitelmissa, kunhan huoneen värisävyt selkenevät.

Vauhtiin on siis päästy ja heti tänään aion vielä kartoittaa netistä erinäisiä huonekaluvaihtoehtoja. Esikoisen huoneen jälkeen on vuorossa kuopuksen soppi, siinä ei onneksi ole ihan näin iso urakka. Maalauksella ja parilla seinähyllyllä selvittäneen.

Myös Villa Unelma on kovasti mielessä, näillä näkymin menemme sinne maaliskuun puolivälissä. Näin jopa unta Unelmasta; olimme siellä vuokralla ja kummastelin kovasti, miten tässä näin kävi. Minä kun luulin, että ostimme ko. paikan.. Onneksi se oli vain unta :) Unelma on aika hyvässä kuosissa, sieltä puuttuu tosin verhoja vielä muutamasta huoneesta. Ne kuuluvat työlistalle vielä tämän kevään aikana.

Sellaisia sunnuntaikuulumisia, ja kuten huomaatte vauhdissa ollaan taas :) Pirteää alkavaa viikkoa!

Terkuin Merja

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hyvä... Ikävät lomamuistot ovat tainneet kaikota sisustus unelmien tieltä... IHANAA!!! =)

Voi, odotan kovasti uusia kuvia talviuniltaan heränneeltä UNELMA-huvilalta... =)

terkuin maisuli

Piipa kirjoitti...

Lomareissulta napsaistut kuvat ovat ainakin kauniita, varsinkin se ensimmäinen, todella ihana!!!

Minä myös odotan kuvia ihanaakin ihanemmasta Unelmasta!!!

Mia kirjoitti...

Heippa

Samoja suunnitelmia on täälläkin... Pojan huoneeseen olisi joku kiva säilytyskaluste saatava, verhoja, valaisimia ym olisi kiva saada koko kotiin. Kevät ainakin minussa saa tätä sisustusintoa aikaiseksi... ;)

Tuleppa kertoilemaan sitten mihin ratkaisuihin päädyit esikoisen ja kuopuksen huoneissa ja innolla odotan minäkin kuvia Unelmasta...

Kevät terveisin,
Mia