lauantai 7. helmikuuta 2009

Voittaja on...


Täällä ihmettelen kovasti, mihin viikko taas katosi. Mennyt viikko on ollut erityisen työntäyteinen ja kiireinen, mutta uuden ruokavalion ansiosta olo on aikaste pirteä. Sillä näköjään on sittenkin väliä, mitä suustaan sisään työntää. Tosin eilen illalla yritin avata kodin ulko-ovea autonovenavaimella. Osoitin ovea avaimella ja ja ihmettelin, kun se ei aukea ;)

Tilda-kirjan voittaja on arvottu. Onnetar suosi tällä kertaa Naaperoa. Laittaisitko minulle yhteystietosi sähköpostitse merja@kasperiina.fi, niin pukkaan kirjan Paten matkaan. Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistuneille!

Sain eilen uusimmat Tilda-ihanuudet käsiini. Uudet kangaskuosit ovat tosi kauniita ja kaikenlaisia ompelusuunnitelmia on taas suunnitteilla. Villa Unelma -kausi lähestyy ja Unelmaan voisikin ommella yhtä sun toista. Maaliskuussa on suunnitelmissa viettää kevään ensimmäinen viikonloppu Unelmassa ja sitä odotan kovasti.

Iloista viikonlopun jatkoa! Me vietämme hääpäivää, tosin ihan kotioloissa. Kuvassa olevat ruusut toi mieheni Ihanalle Vaimolleen, joka myös noita-akkana tunnetaan ;)

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Inkivääri kirjoitti...

Mukavaa viikonloppua ja onnellista hääpäivää:) Ai niin, ja onnea myös onnelliselle voittajalle vaikka se en valitettavasti ollutkaan minä8)

Nina kirjoitti...

Ei sellainen ole nainen eikä mikään jossa ei olisi "hitunen" noita-akkaa! Sellainen on just hyvä. Niin ja onnellista hääpäivää, ruusuthan olivat oikein romanttisen väriset! Kyllä ne oppii..pikkuhiljaa..noita-akan käsittelyssä hyvä tulloo ;)

Tingeling-Maija kirjoitti...

Herttinen! Minuako on onnetar potkaissut!! Tiiättekös, tämmöistä ihmettä ei ole ennen sattunutkaan =)
Voi ihanaa! Kiitos kovasti ja oikein mukavaa viikonlopun jatkoa <3

Taijanpas vielä kerran tarkistaa jotta luinko sittenkään oikein... ennen kuin laitan sähköpostia tulemaan =)

Tingeling-Maija kirjoitti...

Ja ennenkaikkea ihanaa hääpäivää! <3

Sooloilija kirjoitti...

Hyvää Hääpäivää!!! Ihania ruusuja! Ruusut ovat rakkauden kukkia!

Mikäs se olikaan se sinun ruokavaliojuttu, pitääpä lukea vielä uudestaan edelliset postaukset..

Lennu kirjoitti...

Onnea voittajalle! Onnea hääpäivän johdosta itsellesi ja miehellesi.

Maissi kirjoitti...

Onnea hääpäivänänne! Kauniit ruusut olet saanut. Täällä taas hymyssäsuin lueskelin tarinointiasi, hauskaa luettavaa!
Meillekin on tulossa töihin maanantaina noita uusia Tilda ihanuuksia, odotan niitä tosi innolla. Tosin lähdemme tänään lomailemaan pohjoiseen, eli uutuuksiin pääsen tutustumaan itse vasta sitten seuraavalla viikolla.. Mukavaa tulevaa viikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Meilläkin 9. hääpäivä. Joskaan mies tai en itekään muistanu koko juttua. Semmoista se arki on, omaa aikaa ei ole. Yksin olen käynyt kaupassa (ja sekin ruokakauppa) viimeksi 2 vuotta sitten. Uusia vaatteita varmaan reilut vuosi sitten. Saatikka että pääsi joskus ulkomaille, harrastamaan, syömään ulos. Mikään ei itsestään selvyys

Merja K kirjoitti...

Heissan Inkivääri, kiitos onnitteluista :)

Nina terve, juurikin niin, että edes vähän noita-akkaa tarvii olla matkassa!

Naapero, onnea onnea, kirja on jo Paten matkassa

Sooloija moikka, olonkeveys on se juttu. Eli ruokavalioremontti käynnissä

Merja K kirjoitti...

Hei Lennu, kiitos onnitteluista

Maissi, kiva kun poikkesit ja ihanaa lomaa teille!

Anonyymi hei, sattuiko meidän hääpäivät olemaan samoina päivinä? Arki on kyllä välillä puuduttavaa, mutta itse olen viimein oppinut nauttimaan siitä :) Iloista alkavaa viikkoa!