tiistai 6. heinäkuuta 2010

Helteinen heinäkuuKylläpä säät viimein suosivat, ihanaa! Olen lasten kanssa tällä hetkellä Unelmassa, koska remontti on startannut kotonamme. Kattoon porataan parhaillaan akustiikkalevyjä, joten on mukavampi olla poissa remonttimiesten jaloista.

Ennen remonttia ehdimme tehdä lyhyen lomamatkan Tukholmaan; laivalla yli mennen tullen ja yksi yö hotellissa. Mihinkään pidemmälle emme tänä kesänä aiokaan, koska remontin takia meidän täytyy olla ajomatkan päässä kotoa. Mm. huonekaluja täytyy siirrellä paikasta toiseen maalausurakan edetessä. Alla olevat auringon ja kuun kuvat on muuten otettu hyttimme ikkunasta.


Tukholmassa emme tehneet mitään erityistä, kävimme katsomassa Vasa-laiva, vierailimme merimaailmassa ja illan vietimme Gröna Lundissa. Päivä olikin hyvä sattuma, koska huvipuistossa oli esiintymässä John Fogerty, wau! Törmäsin myös huvipuistossa julkkikseen, nimittäin Madden exään. Piti ihan hieraista silmiä, mutta Jonashan se tosiaan käveli kavereidensa kanssa vastaan. Olisikohan pitänyt pyytää nimmaria ;)


Toinen Tukholma-päivä sujui lupsakasti alennusmyynneissä. Harvinaista kylläkin, mutta en käynyt yhdessäkään sisustuskaupassa :) Pandurossa käväisin ja löysin yhtä sun toista kivaa. Katsotaan, mitä mm. noista papereista aikanaan syntyy.


Ja loppuun taas muutamat kuvat Unelmasta. Sain viimein tuotua aikaa sitten tekemäni tyynyn saunakammariin ja lapset löysivät leidilleni istumakiven. Leidi on tuliaisia viime kesän Mosel-reissulta, ostimme ystäväni kanssa kumpainenkin samanlaiset rouvat itsellemme. Taisin viime kesänä kertoakin jo tämän esikoisemme sutkautuksen, mutta toistettakoon se tässä, koska sutkautus edelleenkin riemastuttaa minua. Kun toin tuliaiseni kotiin, lapset kummastelivat, miksi olin ostanut moisen. Kerroin ostaneeni rouvan siksi, että se on aivan näköiseni - johon esikoinen, tuolloin 10 v, tokaisi: "Äiti, eihän sinulla ole punaisia hiuksia.." Niinpä :)


Kaivoin myös taas vaihteeksi Unelman komeroita ja tein mukavan löydön. Tuon yrttilaatikon olen ostanut vuosia sitten Järvenpään vanhasta suksitehtaasta, jossa Keltainen kammari pitää ihastuttavaa putiikkiaan. En muuten ole aikoihin käynyt visiitillä ko. paikassa. Pitäisikin taas käväistä, koska putiikista tekee aina kauniita löytöjä. 

Jaahas, nyt nukkumatti kutsuu. Mitähän kivaa sitä huomenna tekisi :)

Helteistä heinäkuista viikkoa!

Terkuin Merja

4 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

:-D

Meilläkin on lomalla tiedossa matka Tukholmaan ja lapset sitä jo malttamattomasti odottavatkin.

Viettäkää ihania kesäpäiviä Unelmassa!

Rilla kirjoitti...

Heh, lasten jutut on niiiiin hauskoja :D

Vähintään paparazzi-kuva olisi pitänyt jonaksesta sun saada... Oltaisiin voitu sitä yhdessä ihmetellä!

Remontti tuntuu etenevän vauhdilla,meillä tyydytään nyt tähän takakuistin remonttiSUUNNITELMAAN. Lattialaattoja kävin kyllä jo katselemassa!

miolann kirjoitti...

"Äiti, eihän sinulla ole punaisia hiuksia.." :D :D Lasten suusta kuulee ja niin edelleen :D

Louise kirjoitti...

Ihania lomapäiviä Unelmaan!