keskiviikko 18. elokuuta 2010

Pieniä edistysaskeleita


Päivä päivältä remonttimme etenee hitaasti mutta varmasti ja teenkin joka ilta aaltoja päivän saavutetuista pikkiriikkisistä edistysaskeleista.


Tällä hetkellä iloitsen yli kaiken melkein valmiista ruokailutilasta. Se onkin tällä hetkellä ainoa huone, joka on vähän sinne päin. Ruokailutilan lamppujen paikkoja pitää vielä siirtää, tilasta puuttuvat matto ja verhot, mutta then we´re done! 


Tykkään tosi paljon tuosta harmaasta rouheasta seinästä ja Valantin senkistä, joka sopii seinää vasten kuin nenä päähän. Senkki on yksinkertainen ja linjakas, mutta niin kaunis. Myös Ikean tuolit  olivat loistolöytö ja punainen "Paavi" sai viimein arvoisensa paikan.

Nyt kun ruokailutila on toistaiseksi käsitelty, olen siirtynyt laatikoiden ja kaappien kimppuun. Karsin tavaroita rankalla kädellä ja oma olokin kevenee samalla kun kaappeihin tulee tilaa ja väljyyttä :) Toivon myös, että olen läksyni oppinut eli mieluummin liian vähän ja harvoin kuin runsaasti ja usein = harkitsen tarkasti tulevat hankinnat!

Keittiön kaappien ovien yms. pieni kohennus on parhaillaan käynnissä, laitan keittiöstä kuvia vähän tuonnempana. Pieniä kommelluksia on ilmennyt matkan varrella, mutta ei onneksi mitään katastrofaalista. Tosin 4 mm liian pitkä terästaso on vielä asentamatta, katsotaan miten sen kanssa käy ;) Onneksi mittauksen teki keittiökalusteyritys, joten vastuu on heillä, mutta olisi tylsää joutua odottamaan uutta tasoa viikkotolkulla.

Tällaisia jorinoita tällä kertaa, nyt taidan mennä jatkamaan siivousta. 

Mukavaa loppuviikkoa!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Teillä on kyllä selkeästi todella tyylikästä. Viihtyisin!

Senkki on upea.

Merja K kirjoitti...

Kiitos Rilla :)

Virpi kirjoitti...

Kaunista!

Hiljaa hyvä tulee! Hätiköityjä ratkaisuja ja hankintoja usein katuu hetken kuluttua. Se on opittu tässäkin taloudessa. :)

Merja K kirjoitti...

Jep ja parasta on, että rahaa oikeasti säästyy, kun harkitsee kahteen. Kiva kun poikkesit

pampula kirjoitti...

Tosi hyvältä näyttää! Olen mielenkiinnolla seuraillut miltä remontin lopputulokset näyttävät. Sitten kun meille ´tulee´se uusi talo niin ehdottomasti harkitsen myöskin sisustussuunnittelijan palkkaamista :) tsemppiä jatkoon!

Nina kirjoitti...

Tuo tauluseinä on todella upea!

Niina kirjoitti...

Hyvältä näyttää!!Tykkään ruokapöydästä! <3

Merja K kirjoitti...

Pampula, hyvä sisustussuunnittelija on kyllä suureksi avuksi. Tosin itsellä kannattaa olla aika selkeä näkemys ja myös työnjako kannattaa tehdä heti alussa selväksi. Meillä esim. oli selvä kuva kalusteissa ja ne valitsimmekin itse. Suunnittelija on ollut taas suureksi avuksi värien valinnoissa. Tsemppiä vielä tarvitaan loppurutistuksessa, kiitos!

Nina, kiitos :)

Maija Maitoparta, pöydästä pidän minäkin. Ja nyt kun tuolit kevenivät, kontrastista tuli mainio :)

Louise kirjoitti...

Voi jos minäkin oppisin sen läksyn...vähän ja harvoin.... Tyylikästä!!

Riikka T kirjoitti...

Hieno tuo harmaa seinä. Taulu pääsee tosiaan hyvin esille siinä.

Lissu kirjoitti...

Tyylikäs huone!

Merja K kirjoitti...

Louise, minulle asia meni jakeluun nyt remontin yhteydessä, kun pakkasimme tavarat laatikoihin. Kaapeista löytyi sitä sun tätä, tavaroita joita en ole kaivannut vuosiin. Kirpparikasa sen kun kasvaa, huh

Riikka, olen tosi tyytyväinen tuohon seinän väriin, joka tosiaankin korostaa hienosti taulua. Olin itse valitsemassa aluksi vähän tummempaa väriä, mutta sisustussuunnittelija päätyi tähän väriin. Se on aivan nappi!

Lissu, kiitos :) Mukavaa lauantaipäivää!