sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Lahjakasseja


Ensimmäinen joulu ikinä, kun en ole ottanut joululahjoista stressiä. Ei sillä, etteikö niitä lainkaan hankittaisi, ajattelin vaan tällä kertaa, että ehkäpä ne hoituvat vähemmälläkin stressaamisella.


Teimme eilen Mr Järjen kanssa tehoiskun läheiseen kauppakeskukseen. Parkkipaikka löytyi heti ja kaikki lahjat oli ostettu muutamassa tunnissa. Väkeä oli liikenteessä sopivasti, eikä missään tarvinnut jonottaa, ihmeellistä! Suurin osa lahjoista on jopa jo paketissa, joten ilman stressiä näköjään tästä hommasta voi selvitä. Uusi ja virkistävä kokemus minulle :)

Paketoinnin ohessa innostuin vielä illalla värkkäämään lahjakasseja ja ohessa on värkkäilyjeni tuloksia. Tänä jouluna olen taas ottanut kiiltokuvat käyttöön - "perinteinen" enkelikiiltokuva on itse asiassa tosi kiva ja se sopii hyvin jouluaskarteluihin. Loppujen lopuksi aika pienellä vaivalla ja muutamalla eri paperilla saa aikaiseksi kauniita lahjakasseja. Ja koska lahjakassien värkkäys on niin mukavaa puuhaa, taidanpa jatkaa sitä illalla :)

Lämmintä joulumieltä neljänteen adventtiin! Kirjoitin ensin "kolmanteen", mutta onneksi sain heti muistutuksen, että nythän on jo neljäs adventti :)

Terveisin Merja

14 kommenttia:

Kunnosta ja sisusta kirjoitti...

Merja ystäväni, olisiko nyt jo NELJÄS adventti. Pitääpä sytyttääkin kynttilät.

emmi kirjoitti...

No ei ole ihmekään, jos ei ota stressiä lahjoista, kun on noin kauniit lahjakassit :) Mukavaa 4. adventtia!

Merja K kirjoitti...

Heh, kiitos muistutuksesta, täti on täällä vähän sekaisin :) Tosiaankin neljättä jo viedään, ihanaa neljättä adventtia siis!

Taikku kirjoitti...

Heh! minäkin toivottelein ensin eilen hyvää 3.adventtia :D, mutta huomasin itse mokani :) Hyvää 4:ttä siis sinnekin!

anne kirjoitti...

Niin ajatella että neljäs adventti jo, ihan kohta on joulu!! :)
Tosi kivoja lahjakasseja ot tehnyt ja nuo edellisen postauksen tötteröt tosi hienoja! Kivaa joulunodotusta ilman stressiä! :)

Eeviregina kirjoitti...

Mullakin on jo lahjat paketeissa ja suurimman osan tein ja veinkin jo marraskuussa Israeliin.
Nyt on ollut aikaa kuljeskella joulumarkkinoilla ja kaupoissa ihan fiilistellen. Tänä jouluna en ressaa mistään, ainakin nyt tuntuu siltä. Toivottavasti vielä ensiviikollakin!
Maanantaina käydään anopilla siivoamassa ja seuraavana isällä, loppuviikolla kuusi sisälle ja meidän joulu on valmis!
Kauniita lahjakasseja!
Meiltä lähti tänä jouluna joulukortteina viime joulun käärepaperit! Askartelin jo tammikuussa kortteja papereista, kangasnauhoista ja Tiimarin joulutarroista sekä joulurunoista. Lopun paperisilpun heitin roskiin.
Leppoisaa joulunodotusta!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Ihanat paketit.

Lämmintä neljättä adventtia myös sinulle!

Riikka kirjoitti...

Kivaa, mieki pääsen kohta paketointi hommiin sun blogin arpajaisvoitolla :) niistä tulee kyllä kauniita, ko materiaalit on niin ihanat :)

Saila kirjoitti...

Ihania paketteja! Stressitön lahjarumba ois kyllä itelläki tavoitteena, vielä on muutamia hankittavia. Mukavaa adventtia sinne teiänkin tupaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania !!

Taina kirjoitti...

kannatan stressittömyyttä, ehdottomasti! ja johan nuo kassit ovat lahjoja itsessään! :)
mukavia joulun odotus päiviä!

Merja K kirjoitti...

Heikunkeiku ja kiitos kivoista kommenteistanne :) Näin se sunnuntai taas humpsahti iltaan.. Nyt saunan kautta nukkumaan, ihanaa joulunalusviikkoa!

Ansku kirjoitti...

Kauniita lahjapusseja, toivon, että ensi jouluna itsekin saan tehtyä käsityönä paketteja eikä ole niin kiireinen joulunalusaika. Mukavaa jouluviikkoa ja rauhallista joulua!

Merja K kirjoitti...

Ansku, ihanaa joulua sinullekin :)