sunnuntai 26. tammikuuta 2014

HerkkupalojaEsikoisemme tykkää kokkaamisesta & leipomisesta yli kaiken ja ihailenkin hänen taitoaan "pyöräyttää" ohimennen jotakin hyvää. Minulta keittiössä ei suju ohimennen mikään, vaan kaikkea pitää suunnitella hartaasti, ohjeet lukea kirjaimellisesti ja valmistamiseen menee tuhottomasti aikaa, en siis ole tosiaankaan mikään master chef:)
Äskettäin esikoinen hemmotteli meitä sushilla ja nämä herkkupalat veivät kielen mennessään. Rakastuin tähän ruokaan; olen kyllä sushia syönyt, mutta ei se ole minua erityisemmin aiemmin säväyttänyt. Nämä säväyttivät ja pyysin uusintaa anytime soon, namia!

Eikä sushien valmistaminenkaan niin kovin työläältä näyttänyt - ainakaan vierestä seurattuna. Ehkäpä minutkin huolitaan ensi kerralla valmistusjoukkoihin :)


Olin hieman hämmästynyt, kun kaikki tykötarpeet löytyivät lähikaupasta, olin ajatellut, että tarvikkeita joutuisi metsästämään erikoiskaupoista.. Ihania herkkupaloja, joiden valmistamista suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Leppoisaa sunnuntai-iltapäivää!

Terkuin Merja

15 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

nam nam - eipä ole meillä moista herkkua kokeiltu itse tehdä!

Kukkaiselämää kirjoitti...

Näyttää paljon herkullisemmalta kuin sushi Japanissa. Pitäisi joskus tehdä itsekin...

BY PIA`S kirjoitti...

Olen aivan hämmästynyt! Mitä näissä tyttölapsiperheissä tehdään...leivotaan susheja, pastoja, smoothieita. Ihan kun jossain tv-ohjelmissa. Meillä teinipoikien ja äijäporukan keskellä kotielämä kyllä aikamoista chillaamista,-)

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Namskis... minä en ole uskaltanut edes koittaa:)

Marri kirjoitti...

Ihanat sushit! Minäkin olen kerran värkännyt susheja "omin pikku kätösin" ja hämmästynyt, miten hyvää ja helppoa! Tykkään!

Maijalinnea kirjoitti...

Onpa herkullisen näköistä ja niin raikkaat kuvatkin

Hanilodesign kirjoitti...

Nams, näyttääpä herkullisilta! Meillä tehtiin myös viikonloppuna susheja ja onhan se melko aikaanvievää puuhaa, mutta ihan älyttömän hyvä tuli!

Kamomilla kirjoitti...

Näyttää todella herkulliselta!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Susanne kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!♥

Anonyymi kirjoitti...

Nam ihanan näköistä en ole kyllä maistanut koskaan meidän neiti kans tekee ja tykkää ja on pyytänyt että maistaisin mutta en ole vielä innostunut mutta täytyy kai maistaa kun näyttää noin hyvältä.
Tiina

Linda kirjoitti...

Looks very good!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Vekarus kirjoitti...

Tulin kyläilemään!

Ihanaa kesää teille!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.