tiistai 21. tammikuuta 2014

Pikatuunaus


Olen todella tylsistynyt, mielessä viuhuu ideoita ja haluaisin tehdä kaikenlaista sekä monenmoista, mutta kroppa pistää vastaan. En millään malttaisi levätä..Jotain pientä oli pakko tehdä tänään. Olen ostellut kirppareilta aiemmin kehyksiä ja löysin kätköistäni tällaisen pienen söpön yksilön. Maalasin kehyksen pikapikaa turkoosiksi, päällystin taustan kuviopaperilla sekä koristekakkupaperilla ja kirjoitin ensimmäisen mieleeni tulevan sanan dymolla. Tuo sana oli HAPPINESS.

Googletin sanan "happiness" and Wikipedia määrittelee sen seuraavasti:  

Happiness is a mental or emotional state of well-being characterized by positive or pleasant emotions ranging from contentment to intense joy.Ehkäpä sairastelusta huolimatta perusvireeni on sitten kuitenkin onnellisuus :)

Tiistaiterkuin Merja

6 kommenttia:

Nuppu Home kirjoitti...

Hauskan syvällisiä pohdintoja ja kivan näköinen taulu syntyi.

Merja K kirjoitti...

Minulla on ollu aikaa miettiä yhtä ja toista (ehkä liikaakin..). Tässä lopputulos ;) Onneksi olo alkaa kohentua, josko huomenna jo pääsisin kunnolla töiden kimppuun. Hope so!

Unknown kirjoitti...

Tuo on kiva!! Toipumista!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Merja! Aika ja lepo on vaan joskus parasta! Eikä miettiminenkään huono ole, kunhan pysyy kohtuudessa :)
Pikaista paranemista <3
Tsemppihalit Arja-Leenalta
PS. Kiitos taas kivoista postauksista!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Eija :)

Arja-Leena, kiitos tsemppiviestistä. Vähän ovat ajatukset joutuneet nyt liian "syville vesille" ;) Onneksi olo on jo parempi ja pääsen taas työasioiden kimpppuun!

Terkut kaikille!

Taikku kirjoitti...

Välillä pitää muistaa myös levätä! Minulla on ollut tässä välissä joku taantumakausi, ei ole jaksanut innostua muusta kuin tästä arjen pyörityksestä, mutta nyt vähän reippaampana jo :) ..uutta blogiakin olen herätellyt henkiin :)