perjantai 17. tammikuuta 2014

Vihreää & vitamiineja


En tehnyt mitään uuden vuoden lupauksia, mutta huomaan pitkän herkuttelukauden jälkeen kaipaavani taas vitamiinejä & vihreää. Niinpä kurvasin lähikaupan vihanneshyllylle ja päätin palata takaisin "ruokaruotuun" :)


Tykkään herkutella ja rakastan suklaata, mutta näköjään elämäntapojeni muutos on tullut jo niin pysyväksi, että kaipaan kevyempää arkeani, jos se muuttuu kovin muunlaiseksi pidemmäksi aikaa. Kirjoitusta elämäntaparemontistani löytyy täältä, kirjoitus on vuoden takaa.


Ja mikä olikaan taas parempi syy treenata valokuvausta kuin tämä energinen vihreys, joka vielä maistuukin niin hyvältä :)

Iloa päivääsi!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Värikkäitä kuviasi katsellessa tuntuu ihan kesältä! Kröhöm... pitäisi sitä itsekin vähän ryhdistäytyä ja jättää herkut vähemmälle :) Kivat viikonloput!

Merja K kirjoitti...

Anna, kiva kun poikkesit. Kivaa viikonloppua myös sinulle :)

Maijalinnea kirjoitti...

Onpa laadukkaita kuvia. Itsekin yritän opetella kuumeisesti valokuvausta, kun nuo kuvat tuppaavat minulla olemaan liian tummia. Mutta harjoitellaan, harjoitellaan, ehkä opin pikku hiljaa. Minullakin tuo joulun tienoo kului suklaata syödessä, mutta ihme kumma ei kiloja tullut lisää. Aloitin elämäntapa remontin kun jäin vuosi sitten eläkkeelle, kuntosalilla pikku hiljaa kilot tippui ja polvi parani. Sopii minulle tuo kuntosaleilu. Sinäkin jossain postauksessa kerroit käyväsi kuntosalilla. Mukavaa aurinkoista kevättä (oh, tulipas pitkä kommentti)

sirkkis kirjoitti...

Kiva kun meitä elämäntapamuuttajia , oman itsensä hoitamisessa. Onnittelen sinua ja samalla tavoin laitoin itseni keveälle vihreelle ja namit ja leipä vähennys. Aina kun aurinko näkyy on positiivista ja olo keveän reipas. Hyvää viikonloppua.

Merja K kirjoitti...

Maijalinnea, kiva kuulla muutoksestasi :) Kuntosali on ihan parasta, voi mennä & tulla niinkuin haluaa. Minulla myös hävisi polvikivut kuntosalille.. Luulen, että kilot eivät tule ihan niin helposti, kun on lihasmassaa. Hyvä niin :)

Hyvä Sirkkis! Hyvää viikonloppua myös sinulle!

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Ihania kuvia... Nuo tuoreet vihannekset ja muut rehut näyttävät niin herkullisilta. Mistäköhän minä saisin kimmokkeen jonkinlaiseen elämäntaparemonttiin:) Sitä odotellessa....

AnniK kirjoitti...

Kauniit kuvat! Kyllä täälläkin joulumässäilyn jälkeen maistuu hiukan kevyemmät pöperöt. Onneksi kotimaisia vihanneksia saa ympäri vuoden. Herkulliset ja makeat appelsiinitkin ovat tulleet kauppoihin, niitä meillä syödään paljon iltapalaksi.

Kamomilla kirjoitti...

Mulla sama reissu takana, -16 kg. Tosin jouluna tuli jokunen kilo takaisin.
Verenpainelääkkeitä ei enää tarvita, ja olo on niin paljon parempi!

Onnitelut uudesta elämästä!

Nuppu Home kirjoitti...

Voi Merja miten upeita valokuvia ja mitkä värit. Todellista värienergiaa.

Merja K kirjoitti...

Frida, pakolla ei onnistu, odota vaan inspiraatiota :)

Anni, kiitos vinkistä, täytyykin käydä appelsiiniostoksilla!

Camilla, onnittelut myös sinulle, hienoa!

Kiitos Riitta, tulee ihan mieleen kevät :)

Ja nyt nukkumaan!

Päärynäpuun varjossa kirjoitti...

Pirteät kuvat ! Se oli kyllä helpotus, kun joulusuklaat loppuivat. Huomasin itsekin, että herkuttelun jälkeen alkoi kaipaamaan kaikkea tuoretta. Nyt sitten olen popsinut mm. mehukkaita appelsiineja karkkien sijasta. Kaunista talvista viikonloppua !

Merja K kirjoitti...

Eija, itse kyllä repsahdin eilen illalla ;) Minulla on nimittäin kamala flunssa ja olo on aika surkea. Mikäs muu siihen auttaa kuin suklaa :)
(tai ehkä paremmin appelsiini, siitä saisi c-vitskua!)

Iloista viikonloppua!