lauantai 18. tammikuuta 2014

Saturday
Lauantai-illan iloksi teki mieli jotain hyvää suolaista herkkua ja päätin tehdä pitkästä aikaa piirakan. Rucolaa päälle & lasillinen rieslingiä - täydellistä :)

Leppoisaa lauantai-iltaa!

Terkuin Merja

4 kommenttia:

Frida - Visualaddict kirjoitti...

Namskis... näyttää herkulliselta:) Ja kuulostaa aivan mahtavan rentouttavalle sinun iltasuunnitelmasi. Mulla on edessä jätti-suuri taulupohja, ja tässä mietin, että mitäköhän siihen alkaisi tuhertamaan:)
Ihanaa lauantai-iltaa sinulle, Merja <3

Viivu kirjoitti...

Heippa! Taidan olla ekaa kertaa vierailulla blogissasi, ja oli mielenkiintoista tutustua vuoden takaiseen elämäntaparemonttiisi! Aihe kiinnostaa, koska itse aloitin nyt vuodenvaihteessa samanmoisen :) Tarkoitus ei ole VAIN laihtua, vaan tehdä tästä elämäntapa!

Ihana kuulla, että vaikka noita "herkkuja" sallitkin itsellesi, niin hyvä olo arjessa saa palaamaan aina kevyempään :) Juuri tuota tasapainoa itsekin nyt opettelen ja pidän tavoitteenani. Kiitos kannustavasta esimerkistä :)

Merja K kirjoitti...

Odotan innolla Frida, mitä keksit :) Suloista sunnuntaipäivää!

Viivu, kiva että löysit tänne. Tsemppiä elämäntaparemonttiisi, ole kärsivällinen. Kilot ovat tulleet vuosien kuluessa, joten niiden pudottaminenkin ottaa aikaa. Ja kannattaa ehkä keskittyä enemmän siihen, että tekee päivittäin itselleen hyvän olon ja yrittää unohtaa laihdutuksen, niin elämäntapamuutoksilla se painokin tippuu ikäänkuin "salaa" siinä sivussa :)

Ihanaa sunnuntaipäivää!

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.