perjantai 18. heinäkuuta 2014

Perjantain pioni


Leppoisa mökkielämä jatkuu ja huomaan pitkästä aikaa taas innostuneeni sisustamisesta sekä bloggaamisesta. Instagramin ansiota; luotuani oman tilin sinne, olen päässyt ihan uuteen maailmaan www.instagram.com/kaunisarkikotiisi . Tai oikeastaan "uusi maailma" on uuden puhelimeni ansiota, huomasin, mitä kaikkea ja miten helposti kunnon puhelimella voi tehdä :)


Ennen reissuamme keräsin Unelman puutarhasta kaikki pionit maljakkoon. Emme olleet tulossa tänne moneen moneen viikkoon ja ajattelin, että ehtisin nauttia pioneista sitten kotona niiden kukkiessa maljakossa. Suurin osa niistä ei tietenkään ehtinyt aueta ennen reissuamme, joten hukkaan meni se juttu :( 

Unelman puutarhassa kukki kuitenkin vielä yksi kaunokainen ja pelastin sen maljakkoon ennen rankkasadetta. Pioni on ehdoton suosikkikukkani!


Tein myös pienen huonekalujärjestysmuutoksen ja kannoin olohuoneessa olleen pikkupöydän tuvan nurkkaan. Vanhan pöydän ja rosoisen hirsiseinän yhdistelmä on mielestäni hurmaava :)Rakensin pöydän päälle pienen asetelman pulloista, kivistä ja vanhoista painoista, pöydän alla on Mr Järjen vaarin tekemä mittakappa..


Eilen jäi mustikkametsä väliin, mutta lenkillä ollessani löysin ihan lähimetsistä oivat notkuvat mustikkapensaat. Metsä kutsuu siis nyt, koska mustikkapiirakkaa on vaan tänään saatava :)

Kivaa perjantaita sinulle!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Kaunista!

Ilman kännyä ei minäkään bloggaisi, ei vaan aika riitä :-)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Vekarus! Näin on, kummasti helpotti uuden teknologian myötä :)

Nuppu Home kirjoitti...

Ihana asetelma. Jospa tänä kesänä innostuisikaan bloggaamaan kohta kaksi vuotta vanhalla iPadilläni... Nyt kuitenkin nautitaan Porin Kirjurinluodon kauneudesta ja upeasti svengaavasta jazz musiikista piknikeväitä syöden ;-)

Merja K kirjoitti...

Riitta, hauskaa jazzailua :)

Susanne kirjoitti...

Ihania kuvia ja tunnelmia!
Pionit on hurmanneet minutkin täysin:)
Mukavaa viikonloppua!<3

Merja K kirjoitti...

Kiitos samoin Susanne!

KOTIA. kirjoitti...

Upeita kuvia ja ihana tunnelma niissä. Jonkun toisen blogin kautta löysin tänne sinun blogiisi ja koukkuun jäin ♥

Merja K kirjoitti...

Kiitos kauniista kommentista, ihanaa kesäpäivää <3

Mari - Somasti kirjoitti...

Juu eikö olekin upea mesta tuo insta :) koukuttava. Mullakin blogi jotenkin ihan jäässä...

Merja K kirjoitti...

Jep Mari, Insta vei minutkin heti mennessään :)