perjantai 7. maaliskuuta 2008

Kevättunnelmissa, taas :)


Katsokaas, mikä ihana vihreä pilkahtaa tulppaanien seasta. Kävin keräämässä koivunoksia kaadetuista puista pari viikkoa sitten ja nyt viimeinkin silmut alkavat aueta. Ihana kevään tunnelma!
Iloista perjantaipäivää ja hei, sehän on taas viikonloppu :)
Terveisin Merja Kasperiinasta

5 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Oi, miten ihanan keväinen kimppu!!
Tulikin tuosta mieleen, että pitäisiköhän viikonloppuna laittaa jo rairuoho kasvamaan, viikon päästä sunnuntainahan on jo -virvon varvon...- palmusunnuntai.
Mukavaa viikonloppua sinullekin ja huomista naistenpäivää!

Susanne kirjoitti...

Mahtava kimppu:) Saisinkohan minäkin tuollaisen huomenissa... Haikeana muistelen, kun olin vielä kukkakaupassa töissä..tammikuusta lähtien pääsiäiseen melkein joka viikonloppu tulppaaneita kotiin :)Täytyi aina palkita itsensä siivouksen jälkeen. Ei ole vain enää ollut niin.. Mukavaa viikonloppua ja naistenpäivää myöskin minulta!

Sarppa kirjoitti...

Kiitos samoin.
Ihana kimppu, pitää itsekkin hakea oksia maljakkoon...

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Niiin on ihana kimppu!! ja pitääpä tuohon edelliseen juttuusi sanoa etä ihan samaa meillä tyttö 8,5v ja barbit ja nuket on ihan out mitä nyt hetkellisesti sain hakea barbi kassin vintistä oli kai hetkellinen "häiriö".Ei vaan ei kyllä nauruta kun lapset ei enää halua pysyä lapsina noinkaan pienenä!Itse muistan leikkineeni myös nukeilla ja barbeilla nukkekodilla...10-12v ja sit tulikin täyskäännös!
hyvää naistenpäivää sinulle!

Maissi kirjoitti...

Voi, ihania tulppaaneja, kyllä ne ovatkin niiiiin kauniita! Hauskaa viikonloppua ja naistenpäivää. Luin myös edellistä juttuasi ja jäin pohtimaan, että itse olemme siskoni kanssa leikkineet vauvanukeilla ties miten myöhään.. Pitkälti ala-asteella ollessamme vielä. Oi niintä lapsuuden aikoja, hih!