lauantai 8. maaliskuuta 2008

Malja meille naisille!


Iloista naistenpäivää! Hyvä me :) Sain eilen jopa kukkia, vaikka olinkin ajatellut, että mieheni ei moista päivää noteeraa laisinkaan. Kehityskelpoinen yksilö näköjään ;)
Ja nyt meikäläinen lähtee töihin, eiköhän siinä työn ohessa ehti pari Tilda -juttuakin tekaista. Mukavaa lauantaipäivää!
Terkuin Merja Kasperiinasta

6 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Blogissani on sinulle jotain!

Hannis kirjoitti...

Moi! Tuosta edellisen postauksesi jutusta olisin vaan sanonut, että mustakin se on ihan kamalaa, että lapset kasvavat isoiksi "liian aikaisin". Tosin LUULEN että tytöt etenkin. Ja että pojat saavat rällätä ja rymistää samaan malliin kuin ennenkin. Mutta voin olla väärässä. Itselläni on vain poikia, mutta olen kauhulla seurannut nyt 8v kummityttöni "touhuja", kun mm. piti huone sisustaa "aikuismaiseksi" tässä viime kesänä. Kaikki vaaleanpunainen ja "lapsellinen" sai lähteä = mm. se sängyn päällä oleva "huntu" (mikä sen nimi on? :-), seinät maalattiin uusiksi, keijuverhot huit hemmettiin jne. Bratzit kelpaa kait vielä joten kuten mutta ei mitkään My Little Ponyt tai ainakaan Baby Bornit. Kamala, olin varmaan kolmannella luokalla, kun olen viel leikkinyt barbeilla..!

Sarppa kirjoitti...

Kuin myös minun =)

Sanna kirjoitti...

Hyvää Naistenpäivää merjalle!

t.maisuli

taburetti kirjoitti...

Heissan poikkesi ensi kertaa blogissasi...... ihania käsintehtyjä juttuja sinulla.
Oikein ihanaa naistenpäivää sinulle.
-Jaana-

Jaana kirjoitti...

Voi kuinka ihana mies sinulla!
Minä pyysin miestäni ostamaan kukkien sijaan tulostimeen väripatruunoja, että voin taas askarrella jotain uutta! Eipä tuo kyllä koko naistenpäivää olisi muuten muistanutkaan! :)

Hyvää naistenpäivää sinulle! ♥