sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Väsynyt, mutta onnellinen :)Väsyttää, päätä särkee, veto veks - sen siitä saa, kun rilluttelee yhden illan kaupungilla. Oli kyllä tosi hauskaa ja nauraa sai taas sydämensä kyllyydestä. Vaikka väsyttääkin, niin kyllä se oli sen arvoista. Kotiuduin jo kahdelta, mutta näköjään ikä tekee tehtävänsä ;)

Onneksi kävimme Villa Unelmassa tänään mittailemassa keittiönpöytää. Olimme nimittäin menossa jo tilaamaan kolmen metrin pöytää, mutta se osoittautuikin liian isoksi. Paperilla mitattuna pöytä näytti ihan ookoolta, mutta paikan päällä mieli muuttui. Päädyimme siis siihen pöytään, johon ihastuin ensiksi. Eli 240 cm pöytä, johon saa kaksi 50 sentin jatkopalaa. Se pöytä on aivan mahtava ja täydellisen ihana, jes!

Ohessa on tekemäni Tilda -tyynyt, jotka tulevat sänkymme päälle Unelmaan. Ajatuksena olisi tehdä Tilda -kankaista näille päiväpeitto pariksi, mutta katsotaan riittääkö innostus. Sohvatyynyjä on myös kasa valmiina, katsotaan minne ne päätyvät.

Mukavaa alkavaa pääsiäisviikkoa!

Toivottelee Merja

7 kommenttia:

kati kirjoitti...

Ihanaisia tyynyjä!

Ja tuo teidän pöytähankintanne kuulostaa kyllä hyvältä kun luin tuon aiemman postauksesi aiheesta. Pistähän kuvaa kun saatte sen omaksenne ;)

Annu kirjoitti...

Ooh, mitä ihania Tildatyynyjä, ja suloinen blogi!

magi kirjoitti...

Onnellista alkavaa pääsiäisviikkoa!

Titti kirjoitti...

Voi mitä tyynyjä... =)IIHANIA!
Oikein odotan kun alkaa ilmestyä kuvia Villa Unelman sisustuksesta. ;-)
Mukavaa alkanutta viikkoa sekä aurinkoisa päiviä Sinulle!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Voih,ihanat tyynyt ja kateudesta vihreänä täällä saisimpa minäkin sisustaa vanhaataloa;)

ilona kirjoitti...

Niin suloisia tyynyjä!! Taidankin tilata sinulta tilda-kankaita ja laittaa ompelukoneen surisemaan:)

Merja K kirjoitti...

Kiitos kommenteista :) Itsekin olen kyllä kovin ihastunut näihin tyynyihin. Tilda -kankaissa on se hyvä puoli, että kaikki kankaat sopivat niin kivasti yhteen toistensa kanssa. Ja olen vankkumaton vaaleanpunaisen ystävä. Tänään ostin päiväpeittokangasta, yritän saada sen jossain vaiheessa aikaiseksi. Hirmuinen homma, kun pitää ne vanusysteemit tehdä, mutta saapahan ainakin mieleisen!