sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Kiitos Maissi, Tarja ja Sarppa!


Sain Maissilta oheisen tunnustuksen ja olen tosi otettu :) Ja myöskin yllättynyt, miten tämä blogimaailma on vienyt mennessään. Olen löytänyt ihania ja inspiroivia blogeja, joiden tapahtumia seuraan säännöllisesti. Ja on kiva itse kirjoittaa omaan blogiin itselle ajankohtaisista asioista. Nyt täytyykin laittaa siis mietintämyssyyn, kenelle jaan tämän palkinnon eteenpäin.
Ai niin ja meillähän on vohvelitaikinaa jääkaapissa, joten taidanpa mennä paistamaan muutamat vohvelit. Mies ja lapset olivat herkutelleet niillä eilen, kun äitimamma oli töissä, joten olisikohan nyt minun vuoro. Nam!
Sunnuntaiterveisin Merja
Edit: sain myös Tarjalta samaisen ihanan yllätyksen, KIITOS! Ihana kuulla, että blogiani luetaan ja siitä jopa pidetään :)
Edit2: jihuu, tämän on mahtava päivä! Kiitos myös Sarpalle :)

3 kommenttia:

Tarja kirjoitti...

Merja, blogissani on sinulle jotain... :o)

magi kirjoitti...

Myöhästyneet naistenpäivätoivotukset! Koulutus ohi ja olo väsynyt mutta onnellinen. Kaunis tuo puulaatikko vaaleanpunaisine kukkineen. Mikä on laatikon tarina?

Merja K kirjoitti...

Magi: laatikko on uusvanhahökötös ja ostettu äskettäin sisustuskaupasta. Minusta se vaan oli niin kaunis, että oli pakko ostaa. Ja hortensia sopii sen henkeen hienosti. Onnistun valitettavasti yleensä kuihduttamaan hortensian, koska se vaatii niin paljon kosteutta. Nyt tosin kastelin niin reippaasti, että olohuoneen parketti lainehti ;) Ja mies oli vallan innoissaan!