lauantai 28. helmikuuta 2009

Wanted!


Sisäinen siivoojani on hukassa. Epäilen, että hän jäi viime syksynä Unelmaan viettämään lokoisia talvipäiviä, ainakaan täällä meillä kotona häntä ei ole näkynyt.

Houkutellakseni tuon sisäisen siivoojani takaisin kotiin, päätin panostaa pesuaineisiin. Kävin toissapäivänä Kauniaisissa Inari Shopissa, jossa pidän parin viikon päästä Tilda-illan. Heillä oli myynnissä tuota ihanaa Maison Belleä ja ostin parit pesuainepullot kotiin vietäväksi.


Ja kas kummaa, eilen illalla sisäinen siivoojani ilmestyi kuin tyhjästä ja tarttui mopin varteen. Ihan koko kämppää hän ei vielä saanut siivottua, mutta hyvä alku kuitenkin. Katsotaan, josko hän tänään jatkaisi ;)

Sää hellii taas auringonpaisteellaan, mutta ulkoilun sijaan meidän pitäisi mennä siivoamaan Kasperiinan varastotila. Kumma juttu, ettei yhtään huvittaisi. Mielessä pyörivät eilisen muodostelmaluistelutreenin kuviot ja niitä olisi paljon kivempi mennä treenaamaan jäälle..

Aurinkoista viikonloppua!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Noin kauniilla pulloilla voisi siivousinto iskeäkin. Muutenhan se tosiaan lymyilee jossain piilossa. Meillä kissankarvat pyörivät lattialla, ulkona paistaa aurinko, joka on sinänsä ihanaa, mutta kun se paljastaa kaiken pölyn ja lian kotona!
Hauskaa viikonloppua!

Merja kirjoitti...

Onhan nuo nätimpiä kuin tolupullo ;))
Siivousintoa ja mukavaa viikonloppua!

Nina kirjoitti...

Minä siivoan aina edes yhden paikan Bellen joulutuoksulla...se on niin ihanaa..niinkuin ihminenkin jolta sen sain..kiitos sinulle Merja! :)

Maissi kirjoitti...

Kauniita pulloja minustakin! Voi, mullakin juoksee villakoirat lattialla.. jostain syystä siivoaminen on se juttu, joka innostaa kaikkein vähiten. Nyt kun olen töissä, niin olen entistä laiskempi ryhtymään siivouspuuhiin. Ennen sain edes jotain aikaiseksi, mutta nyt intoa pitää etsiä kaikin keinoin. Joka tapauksessa mukavaa lauantai-illan jatkoa!

Merja K kirjoitti...

Sooloilija heissan, sama täällä kiva, että aurinko paistaa, mutta..

Kaima hello, viikonloppua myös sinne

Nina moikka, kiva että joulutuoksu ilahduttaa vieläkin. Se oli muuten erihyvää tuoksultaan

Maissi morjensta, siivoaminen on kyllä tosiaankin viimeisenä listalla, kun on niin paljon tekemistä muutenkin. Toisaalta siisti koti on kyllä ihana, mutta kun tunnit ei vaan tunnu riittävän kaikkeen :)

Iloista alkavaa maaliskuuta!

Piipa kirjoitti...

Todella nätit pullot, kukakohan se taas meidän keittiön kaapit pesisi niin ja ikkunat :)

Lennu kirjoitti...

Heips!
Hauskasti tehty postaus. Joskus on haettava siivousintoa uusilla välineillä, että sisäinen siivooja palaisi paikalleen.
Mukavaa alkanutta maaliskuuta toivoopi Lennu.