perjantai 30. marraskuuta 2012

Jouluaskartelua, mitä muutakaan :)


Askartelutohinat jatkuvat ja  Leppävaaran Kartonon joulutori tapahtumaan on valmistunut paljon myytävää. Toivottavasti vaan vallitseva säätila hieman muuttuu huomiseksi :) Joulutori on siis huomenna lauantaina klo 10-15 Leppävaaran kartanon pihapiirissä os. Heurlinintie 1, Espoo. Tervetuloa!


Löysin Tampereen kädentaitomessuilta kivoja vintage-henkisiä joulukuvia ja laitoin niitä rasioiden kansiin. Tulitikkuaskeja taas koristelin iloisilla joulukuvilla. Hyvä lahjaidea on kivaksi tuunattu tulitikkurasia ja kaunis kynttilä. Paketoi tuotteet sellofaaniin ja laita sellofaanin ympärille jouluinen nauha. Itse suosin esim. opettajille tällaisia "katoavia" lahjoja. Opet saavat niin paljon kaikenlaista, että ihan kaikki ei voi jäädä kotiin pysyvästi :)


Tulitikkurasioita on myös kiva koristella vaikka yhdessä lasten kanssa. Itse tykkään talonmallisista rasioista, mutta ihan yhtä hyvin voi ostaa kaupasta tavallisia rasioita ja liimata niiden kanteen koristepaperia & kuvia. Helppoa ja edullista askartelua!

Iloista pyrypäivää, nyt on pakko lähteä kodin lämmöstä tuulta ja tuiskua päin, ei auta :)

Perjantaiterkuin Merja

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana idea opettajien lahjoiksi, kiitos!

Mukavaa viikonloppua :)

Terhi

Kikka N kirjoitti...

Kauniita KORTTEJA ! ja hyviä idoita !

Peppi kirjoitti...

Onpa kauniita rasioita! Itsetehdyt lahjat ovat kyllä parhaita, katoavat etenkin ;)
Ihania muuten noi pellavavaatteet pari postausta sitten. Se tunika etenkin, kun siinä on tasku :) saa vaikka kännykän kätsysti sinne.

Merja K kirjoitti...

Kiitos Terhi, kiva jos inspiroiduit :)

Kikka, kiitos!

Peppi, olen ihan hurahtanut noihin By Pia´s vaatteisiin!

Helena kirjoitti...

Kauniin ja kivan näköistä, lisäksi olisi sopivan nopeasti toteutettavissa. Kiitti vinkeistä :)