sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Nopea askarteluvinkkiHuiskis haiskis melkoista vipinää on pitänyt viimeiset kaksi viikkoa, siksi blogikin on hieman hunningolla. Mutta no worries, täällä ollaan :)

Koska askartelu kuuluu olennaisena osana toimenkuvaan, olen siis ehtinyt myös askarrella. Ohessa yksi nopea ja helppo jouluaskartelu, jota voi tehdä vaikka yhdessä lasten kanssa. Lapset tykkäävät yli kaiken leimailusta, kokeiltu on ja tässä askartelussa ei kirjainten paikka ole edes niin noko nuuka. Itse asiassa näyttää jopa paremmalta, jos kirjaimet ovat "vähän sinnepäin".

Tämä sama ohje oli Ilonan jutussa, mutta koska tykkään niin kovasti tehdä näitä kortteja, tein niitä lisää myyjäisiä silmällä pitäen.


Tarvitset valmiita pakettikortteja (tai leikkaa kartongista), kuvioteippiä, kirjainleimasimet & leimasintyynyn sekä nättiä narua. 

Tee näin: liimaa kortin alareunaan pala teippiä, tee tekstit leimasimilla ja mikäli haluat kortin reunoihin väriä, hiero leimasintyynyä myös niihin. Nauha kiinni ja siinä se. Näitä kivoja kortteja voi laittaa vaikka paketteihin tai käyttää jopa kuusenkoristeena. Mustat versiot on myös suunnitteilla, niistä tulee taatusti erikivat! 


Uusi viikko taas ja tohinat jatkuvat. Alkavalla viikolla tiedossa mm. joulukransseja, koruja, askartelusynttäreitä, joulukortteja ja Cafe Latten joulumarkkinat. Ainakaan ei tule aika pitkäksi :) 

Iloa sinunkin viikkoosi!

Terkuin Merja

1 kommentti:

sanna kirjoitti...

Onpas kivoja. Juuri hiukan viksallaan kirjaimet ovat parhaat :) Meinasin kaupassa jo ostaa tuolaliset leimat samaan tarkoitukseen, muaat pihiys iski. Taidan kuitenkin mennä takaisin ja ostaa ne.