keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kynttiläostoksilla
Kynttilöitä ei voi olla kaapeissa & komeroissa tähän vuodenaikaan liikaa. Unelmassa säilytän tuikkuja ja keräilemiäni kynttilänpätkiä pitseillä somistetuissa lasipurkeissa. 


Kävin joku aika sitten kynttiläostoksilla Havin tehtaanmyymälässä Riihimäellä. Myymälä jää vanhan kolmostien varrelle, mutta Riihimäeltä moottoritien eteläisestä liittymästä on sinne vain muutaman kilometrin matka. Moottoritieltä ei siten tule esim. ohikulkumatkalla kovin isoa koukkausta :) 


Myymälässä on paljon, paljon erilaisia kynttilöitä sopuhintaan. Ostin mm. kohtuukokoisen pahvilaatikollisen, jossa oli kakkoslaatuisia juhlakruunukynttilöitä noin 7,5 kg, hintaan 25 € sekä pussillisen tuikkuja edullisella kilohinnalla. Kruunukynttilöiden määrä kuulostaa isolta & Mr Järkikin pudisteli päätään, mutta laatikko on jo nyt alkanut hälyttävästi huveta ;) Tähän vuodenaikaan olen kynttilöiden suurkuluttaja..

Myymälässä löytyy myös esim. kertakäyttöastioita & Marimekon servettejä. Myymälän yhteystiedot löytyvät täältä, piipahda ihmeessä, jos liikut tuolla suunnalla.

Kepeää keskiviikkoa!

Terkuin Merja

9 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Pitseillä somistetut kynttiläpurkit ovat mitä kauneimpia sisutuselementtejä.
Mukavaa keskiviikkoa :)

Sanna-Mari kirjoitti...

Pitäskin muuten poiketa taas siellä Riihimäellä...mulla kynttilävarastot ammottaa tyhjyyttään...
Hauskaa viikon jatkoo :)

Saga kirjoitti...

Ihania nuo kynttiläpurnukat. Laskitko, montako kynttilää meni tuohon kilomäärään? Jos, niin olisi helpompi ajatella miten paljon tuo kilomäärä todellisuudessa on.... ;O)

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivan näköiset purkit. :) Käytätkö noi pätkät johonkin uusien kynttilöiden tekoon joskus vai ihanko koristeeksi? Minä tapaan heittää roskiin. Joskus voisi tietty koittaa taas tehdä kynttilöitä ite, olen joskus nuorempana jaksanut sellaistakin. ;)

Teija kirjoitti...

Kauniita purkkeja sun kynttilöillä! Suurkuluttaja täälläkin, mutta sattumoisin erään 1-veen tyypin vuoksi meillä palaa kynttilät vain myöhään illalla ja siltikin jossain korkeuksissa... :) Ensi vuonna sitten taas enemmän?? Pitääkin laittaa korvan taa tuo havin tehdas!

Merja K kirjoitti...

AnniK, arkisistakin asioista saa vähän tuunaamalla kauniita sisustuselementtejä. Tässä tapauksessa tosiaankin riitti pala pitsiä :)

Sanna-Mari, muistakin että olet joskus tuosta paikasta kirjoittanut blogissasi

Saga, villiveikkaus pari sataa kynttilää. Kynttilät ovat niin lomittain laatikossa että niitä on mahdotonta lasken :)

Pieni Lintu, koristeeksi olen säästänyt, tosin esikoinen haluaa niitä myös välillä käyttöönsä, partiossa ovat tehneet kynttilöitä

Teija, 1-v ja kynttilät ei tosiaankaan ole paras mahdollinen yhdistelmä :)

Kivaa päivää kaikille!

Susanne kirjoitti...

Kauniita kynttiläpurkkeja! Kynttilät löytyy helposti ja ovat niin kauniisti esillä. Ihana sisustuselementti!
Iloista loppuviikkoa!

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköisiä kynttiläpurkkeja - täytyy varastaa idea :)
Mä olen kanssa kynttilöiden suurkuluttaja, joten pitää lähteä Riihinmäelle. Tosin eilen kävi just maalari kotona maalaamassa kynttilöiden tummentamia seiniä. Mutta ei haittaa, maalia maailmassa riittää!!!
Tunnelmallisin terkuin! Arja-Leena

Merja K kirjoitti...

Susanne, kiva kun poikkesit!

Arja-Leena, tehtaanmyymälässä kannattaa tosiaankin poiketa, edullisia kynttiläostoksia :)