maanantai 19. marraskuuta 2012

Monday


Uusi viikko taas; vähemmän tapahtumia tällä viikolla, mutta sitä enemmän aikaa ideoinnille :) 

Saku Tuominen on puhunut luovuudesta ja olin kerran kuuntelemassa hänen innostavaa luentoaan. Mieleen jäi kun hän sanoi, että luovuus tarvitsee myös joutilasta aikaa. Allekirjoitan tuon täysin, kiireessä en ainakaan itse pysty ideoimaan uusia juttua. Viime viikot ovat olleet kivoja, mutta tosi kiireisiä, eikä luovuudelle ole siis jäänyt sijaa, mutta tänään olen "ottanut vahingon takaisin" korkojen kera :) Olen tätä kirjoittaessani edelleenkin yöpaidassa, koska en ole malttanut pukea; niin paljon kaikkia suunnitelmia on taas mielessä & työnalla..

Viime viikonloppu meni kokonaan työn merkeissä, olin lauantaina päivällä myymässä markkinoilla, illalla vetämässä koruiltaa ja eilen käväisin Tampereella Kädentaitomessuilla. Paljon kaikkea kivaa näytillä ja mukaan lähtikin monta kassillista tavaraa. Ostin jopa pari juttua itsellekin "palkkioksi" kovasta ahkeroinnista, mutta suurin osa ostoista oli kyllä työjuttuja varten.Lempiosastoni oli taas tänäkin vuonna Teippitarhan piste, jossa kartutin washi teippivarastojani. 


Samaiselta osastolle ostin pinon lasten teippejä, lapset rakastavat näitä. Lasten askartelujen lisäksi kuvioteippejä on kiva laittaa lasten lahjapaketteihin ja -kasseihin. Vitsi, että nämä ovat iloisia!

Teippitarhalla on myös tarrataustaista liitutaulupaperia, jonka varalle minulla on hauska suunnitelma. Yritän ehtiä toteuttaa sen pikapuoliin, jota tästä lisää tuonnempana..

Nyt taidan lähteä pukeutumaan, sillä lapset tulevat kohta koulusta ja saattavat hieman ihmetellä äidin päiväasua :)

Heikun keikun, kivaa maanantaita!

Terkuin Merja

6 kommenttia:

Mari - Somasti kirjoitti...

Hitsi, harmi kun ei nähty messuilla! Pöyrin siellä joulukahvilan ja osaston väliä.. Nuo teipit kyllä vaan niin koukuttaa ja on mahtavia! Halpis teipeistä ei noiden rinnalla ole kyllä mihinkään. Samaisesta liitutaulutarrasta täälläkin syntymässä juttu vuoden alkuun ;)

AnniK kirjoitti...

Kyllä sitä kiireen keskellä on hyvä välillä pitää kiireettömämpi hetki. Oma luovuuteni kärsii myös kiireestä. Viikonloppuisin onkin ihana kun saa leppoisissa tunnelmissa puuhailla kaikkea kivaa käsitöihin liittyvää :)
Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Merja!

Hanni kirjoitti...

Kiireettömyys ja joutilaisuus on ihana juttu, ja toi yökkärissä haahuilu toisinaan mitä parhainta :)
Ihania magneettitauluja sulla olikin myynnissä! Toivottavasti pääsen sinne Kartanon tapahtumaan :P

Kivaa alkuviikkoa!

Anja kirjoitti...

kyllä vaan se on niin että luovuus tarvitsee luppoaikaa...minäkin monesti keksin ideoita toteuttavaksi silloin kun vaan olen..ja silloin paukahtaa päähäni visot ja onhan ne toteutettava etenkin ompelemisesta saan ideoita ja juuri kun sain tilkkutäkkini valmiiksi niin eikös toinen idea putkahtanut tilkkuiluun eli uutta peitettä on kohta alettava väsäämään eri tekniikalla jonka just ideoin ja ihan yht äkkiä.. :)

Merja K kirjoitti...

Mari, harmi tosiaan, olisi ollut kiva treffata face to face :)

AnniK, mukavaa viikkoa sinullekin &
toivottavasti myös luovaa sellaista!

Hanni, olisi hauska tavata, yritä ehtiä :)

Hannele, minulla ompeleminen on jäänyt tosi vähäiseksi viime aikoina, mutta olisi kyllä kiva suurruuttaa konettakin vaihteeksi.

Iloista viikkoa teille kaikille!

pitsireuna kirjoitti...

oi kuin ihastuin noihin perhosjuttuihin tässä päivityksessä, saakohan niitä mistään netistä?? :)