tiistai 20. marraskuuta 2012

Tiistaita!


Eilen jopa aurinko pilkahteli hetkittäin ja niinpä innostuin ideointi lomassa räpsimään muutaman kuvan. Auringonvalossa on niin paljon mukavampi kuvata :)


Yllättäen tähän vuodenaikaan suurin osa kuvista on kynttiläaiheisia. RM:n kynttilätalo on ihan suosikkini, mutta sen olemassa olon olin ehtinyt jo tyystin unohtaa. Olin varastoinut sen tehokkaasti ja muistin talon vasta äskettäin nähdessäni vastaavanlaisen Rillan blogissa. Hetken jouduin taloa kaivamaan, onneksi löytyi. Yksistään talo on yllättävän pieni, niinpä lätkäsin sen tarjottimelle ja lisäsin muutaman koristeen seuraksi. Talo sai siis pihan seurakseen :)


Louis Poulsen kuvasto on myös kaunis sisustuslehti. Nappasin sen matkaan viimeksi Vepsäläisellä käydessäni ja lehti on kauniiden valaisimien lisäksi täynnä ihania sisustus- ja inspiraatiokuvia. Kannen kuva on ihan lempparini!


Eilisen inspiraatiopäiväni päätteeksi inspiroiduin niin paljon, että liitutauluprojektini valmistui kädenkäänteessä. Taulusta oli tosi tosi kiva, kuvat vaan vielä puuttuvat. Projektini esittely siis seuraavassa postauksessa.

Toimeliasta tiistaita!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Kauniita kuvia!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Irmastiina, kiva kun poikkesit :)

AnniK kirjoitti...

Suloinen tuo talosi! Innolla odottelen liitutaulu postaustasi :)

Alise kirjoitti...

Ihania kuvia sun blogissa, katselee oikein nautiskellen :)

Merja K kirjoitti...

AnniK, kuvat räpsitty, postauksen ehdin varmaankin tehdä huomenna :)

Kiitos Alise!

Susanne kirjoitti...

Kaunista on ja niin ihania kuvia myös!
Liitutaulupostauksin kiinnostaa kovasti!

Merja K kirjoitti...

Kiva Rita, kun poikkesit!