tiistai 1. heinäkuuta 2014

Porvoo & BY PIA'S


Tulipa taas piipahdettua Porvoossa! Pia avasi äskettäin uusimman BY PIA'S myymälän Porvooseen ja olen käynyt tekemässä siellä muutamia työpäiviä. Kivaa vaihtelua, tykkään, asiakkaita on niin kiva tavata kasvokkain :)


Porvoo näytti aika autiolta, kun aamutuimaan sinne rantauduin. Olin ainakin varustautunut oikein vaatetukseni suhteen; kevytuntsikka ja johan tarkeni :)


Porvoo on aina yhtä ihana ja tunnelma BY PIA'S myymälässä on vertaansa vailla. Koska kamera sattui olemaan matkassa mukana, tallensin muutamia tunnelmakuvia myymälästä..
Löydät myymälän Mannerheiminkadulla ihan Paahtimon vierestä eli jos kesälomamatkasi suuntautuu Porvoon suuntaan, tervetuloa visiitille! Ja terkkuja vielä sille mukavalle asiakkaalle ja blogini lukijalle, joka tunnisti minut blogistani :)

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Kukkaiselämää kirjoitti...

Porvoo on kiva kaupunki. Olin joskus paikallisessa lukiossa kaksi vuotta töissä. Nuo Pian vaatteet ovat nättejä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista Porvoota kerrassaan, tunnelmallisia kuvia. Melkein tekisi mieli hypistellä kuvista noita vaaterekkien ihanuuksia :)

Merja K kirjoitti...

Satu, niin on kyllä kaunis kaupunki! Tosi sää vähän himmentää "kaiken ihanuutta" juuri nyt :)

Kiitos Anski!

Susanne kirjoitti...

Ihania kuvia BY PIA's myymälästä ja Porvoosta! Kaunista on ja kaunis on kuvien ottajakin!
Mukavaa viikon jatkoa!:)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Susanne, kivaa viikon jatkoa sinullekin!

Susan kirjoitti...

Kauniissa Porvoossa käytiin maanantaina sekä tietysti By Pia´s myymälässä, tunnelmallinen kauppapaikka! Terveisin se vanhempien tunikoiden tuunaaja ;)!

Merja K kirjoitti...

Susan, kiva oli nähdä & hyviä ideoita sinulla :)