maanantai 21. heinäkuuta 2014

Raitaa & väriä - mun riippumatto
Riippumatto kuuluu minun kesään ja ehdottomasti Unelman pihaan. Löysin mieleisen riippumaton Marimekosta vuosia sitten ja siinä on kiva kölliä. Puut antavat sopivasti suojaa, eikä aurinko paista mattoon suoraan. Ihanat raidat & kirkkaat värit, juuri passeli..Joskus otan riippumatossa nokoset, mutta useimmiten luen siinä. Unelman lähellä on ihan loistava kirjasto, josta löytyy mieluisia kirjoja niin paljon kun niitä jaksaa vaan ahmia. Meidän kotikirjastossa on taas niin kova kierto, että sieltä on hankala löytää mieleistä luettavaa ja kirjoja varaamisessa olen tosi "huono". Olen enemmän sellainen fiilislukija, kirjastoon menessä käteen sattuu mitä milloinkin.

Tämä loma on ollut ihan loistava, ensin kivalla ulkomaanmatkalla & sitten Unelmassa, lomapäiviä sen kummemmin suunnittelematta. Olemme tehneet pikkuaskareita ja saaneet aikaan juttuja "to do -listalta", mutta enimmäkseen päivät ovat edenneet leppoisasti omalla painollaan. Aamulla en ole sen kummemmin miettinyt, mitä laittaa päälle tai miten hiukset ovat. 

Pari päivää sitten lähdimme isompaan markettiin ruokaostoksille ja sen "kunniaksi" vaihdoin muuta vaatetta päälle kuin mökkivermeet sekä laitoin ripsiväriä. Pyysin samalla kuopusta nappaamaan pari kuvaa ja mielestäni näistä kuvista välittyy kesäiloa sekä hyvä fiilis, tykkään! Ja koska en osannut päättää, kummasta kuvasta tykkään enemmän, laitoin ne molemmat :)


Menossa mukana jo seitsemättä kesää hyvin palvelevat Ipanemat, ihan mun lempparit :) Housut ovat kahdenkympin alelöytö lentokentän vaatemyymälästä, housuissa on kiva Paisley-kuvio..Vielä on lomapäiviä jäljellä ja toivottavasti myös auringonpaistetta :) Ihanaa alkavaa viikkoa ja iloisia kesäpäiviä!

Terkuin Merja

7 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi miten ihania kesätunnelmia kuvistasi välittyi! Meidänkin kesäpaikan kirjaston valikoima on uskomaton. Sieltä löytyy käsittämätön määrä uutuuksia. Kesäisin lainausmäärään tulee varmaankin piikki, kun saavumme paikkakunnalle. Ihanaa kesän jatkoa!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Mikä voisikaan parempaa, kun pienet päivätorkut riippukeinussa..:)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Tiina, kiva kun poikkesit :)

Irmastiina, päiväunet riippukeinussa on ihan parasta!

sirkkis kirjoitti...

Ihanat kuvat ja keinu on kivan värikäs.

Susanne kirjoitti...

Kauniita kuvia ja ihania tunnelmia!
Oikein mukavaa, aurinkoista ja leppoisaa loman jatkoa!

Nuppu Home kirjoitti...

Ihana lomaisa ja rentoutunut tunnelma kuvissasi. Me saavuimme eilen illalla mökille. Kävin aamuvarhain uimassa mökkirannan peilityynessä järvessä ja nyt aamiaiselle. Mitähän kaikkea tämä ihana päivä tuonkaan tullessaan...

Ansku kirjoitti...

Ihanat kesävärit!