sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Jääprinsessa - oliskin!

Olen aina pitänyt kovasti luistelusta. Pienenä teimme mahtavia jääspektaakkeleita ja kuvittelimme olevamme oikeita jääprinsessoja. Silloin olikin vielä kunnon talvia ja pakkasia, eikä ollut kerta tai kaksi, kun kotiin tultiin jalat aivan umpijäässä. Itkua vääntäen varpaat patteriin kiinni, auts, muistan vieläkin sen tunteen.
Luistelu on siis aina ollut tosi mieluinen harrastus, mutta ei ole tullut mieleenkään, että sitä voisi alkaa harrastaa vielä "tällä iällä". Kävi kuitenkin niin mukavasti, että marraskuussa liikkeessäni kävi asiakas, jonka kanssa juteltiin enemmänkin. Juttelun lomassa hän kertoi harrastavansa muodostelmaluistelua. Kiinnostuin asiasta kovasti ja kun kuulin harrastuksesta lisää, innostuin tosi paljon. Lopputulemana kävin viime perjantai-iltana treeneissä kokeilemassa ja olin aivan myyty. Uusi harrastukseni on siis muodostelmaluistelu, jipii! Kävin heti eilen ja tänään kokeilemassa uusia oppimiani kuviota, harmi vaan, että jää taitaa taas sulaa täällä etelässä :(
Päivät kuluvat tosi nopeasti, kun on mukavaa ja kiinnostavaa tekemistä. Työrintamalla riittää säpinää tuntitöiden ja Kasperiinan tiimoilta. Myös kotimme alkaa taas organisoitua, kun olemme ottaneet käsittelyyn mieheni kanssa retuperällä olevan paikan jos toisenkin. Olonkeveys-kurssi lähti mukavasti käyntiin ja parhaillaan on työnalla ruokapäiväkirja. Täytyy vaan yrittää pitää elintavat ennallaan, jotta päiväkirjaan ei tule liian "ruusuista" kuvaa syömisistä ;)
Ja arvontaan vielä. Arpaonni suosi tällä kertaa Pauliinaa, onneksi olkoon. Laittaisitko minulle yhteystietosi meiliini merja@kasperiina.fi, niin laitan postia tulemaan.
Uusi viikko taas ovella, joten mukavaa ja pirteää viikkoa kaikille!
Terkuin Merja

6 kommenttia:

Maissi kirjoitti...

Voi, ihan tulivat minullakin mieleen lapsuusajan talvien joka iltaiset luisteluretket. Ala-aste, jota olen lapsena käynyt, sijaitsee ihan kotini vieressä ja illat kuluivat paljolti silloin juuri tuolla koulun läheisyydessä joko luistelemassa, hiihtämässä tai laskemassa mäkeä. Kylmät varmaat kuumaa patteria vasten ovat minullekin tuttu juttu. Muodostelmaluistelu kuulostaa kivalta! Onnea uudelle harrastukselle ja "uudelle elämäntavalle" !
Hyvän tulevan viikon hali myös sinne :´)

Tiia kirjoitti...

Tuo muodostelmaluistelu kuulostaa kivalta. Itsekin vedin luistimet jalkaan viikko sitten yli 12 vuoden tauon jälkeen. Oli ihana luistella!! Ajattelinkin, että sitä voisi tehdä enemmänkin. Muu liikunta kun ei juurikaan kiinnosta. Harmi tosiaan, että jäät ovat "vähissä" täällä etelässä. Halliin täytyisi..

"Kantriina" kirjoitti...

Pakko tunnustaa, etten oikein muista, koska olen viimeksi seissyt luistinten päällä :/ Täytyisi varmaan mennä pitkästä aikaa kokeilemaan :)

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Piipa kirjoitti...

Ihanasti kirjoitit, juuri tuolta tuntui lapsena.
Minäkin juuri tuumin, että pitäisi ostaa luistimet...osaisikohan sitä vielä ;D
Harmi vaan että ulkona sataa vettä :( toivottavasti kaikki lumet ja jäät eivät nyt sula.

Nina kirjoitti...

Hei sulle ihana touhutäti! Hauskan kuuloisia menoja sulla....taitaisi olla huvittavan näköistä jos tää tätsy "liitäisi" jäällä nilkat maassa :) ja polvet koukussa.

Oletko tulossa Formaan? Mä olen töissä tulevalla ex-työnantajalla ainakin pe ja su koko päivän...jos nähdään!

Sanna kirjoitti...

HEissan Merja! =)

Mulla on jotain siulle blogissani... =)