sunnuntai 25. tammikuuta 2009

Sisustushankintoja


Pitkästä aikaa ryhdistäydyin kodin sisustuksen tiimoilta ja teimme eilen muutamia sisustushankintoja. Meillä on uudehko sänky, joka on kaivannut uutta päiväpeittoa. Tein jo viime syksynä yhden hankinnan, joka tosin meni ihan metsään. Eilen viimeinkin löytyi mieleinen päiväpeitto ja siihen sopivat tyynyt torkkupeittoineen. Päiväpeitto löytyi Stockalta, mutta muut ovat White on White liikkeestä. Myllykukon White on White ei pettänyt tälläkään kertaa; terveiset Nurmijärvelle ja supermukavalle Johannalle. Laitan makuuhuoneesta kuvaa näytille, kunhan saan huomenna vielä uudet lampunvarjostimet.

Muutoinkin viikonloppu on sujunut leppoisissa merkeissä. Perjantai-iltana kävin taas luistelemassa ja treeneissä harjoiteltiin mm. erilaisia kaaria ja sirklausta. On tosi hieno tunne, kun oppii uusia taitoja vielä "tällä iällä". Yksi kaari aiheutti erityisiä hankaluuksia ja niinpä kävin treenaamassa kuvioita vielä eilen ja tänäänkin. Myös naisten eilistä vapaaohjelmaa seurasin silmäkovana, vitsi kun oppisi muutaman askelsarjan. Ne ovat ehdottomia suosikkejani ohjelmissa. Ja Kiira Korvelle täytyy nostaa hattua, siinä on urheilija isolla U:lla. Luisteluinnostus on siis huipussaan, onneksi täällä etelässäkin on ainakin toistaiseksi jäätä.

Nyt lähdemme lasten serkun synttärijuhliin, nam kakkua ja karkkia tiedossa ;)

Sunnuntaiterveisin Merja

5 kommenttia:

Pauliina kirjoitti...

Kiitos ihanasta postista, kyllä kannatti osallistua arvontaan, aivan ihana palkito!
Kuvia makuuhuoneesta odotellessa ;)

Noora kirjoitti...

Mulla on blogissani jotain sinulle..alkaa H:lla!!

jaana kirjoitti...

Makkarikuvia täälläkin odotellaan :)

Ihana harrastus tuo luistelu. Lapsena ja nuorena olin jatkuvasti jäällä ja muutamia hienoja kuvioita osasinkin - ja ne pari vaatimatonta hyppyä :)
Nykyään tuo lysti on minulta kielletty, kun niveleni ovat niin huonossa kunnossa, täytyy vain tyytyä katselemaan muiden kuvioita :)

Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Lennu kirjoitti...

Mukava harrastus luistelu, siitä on monta monta vuotta sitten kun itse olin viimeksi luistimilla.
Jään odottamaan innolla makkarikuvia.Luistimista puheen ollen, lauantaina kävin kirpparilla ja sain kaunoluistimet; ne laitoin ulkoeteiseen suksien ja kelkan kaveriksi. Mukavaa alkanutta viikkoa!

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Luistelu on kivaa! itse en olekkaan tänä talvena lainkaan luistellut ku on toi masu!
Makkarikuvia vartoillen!
Iloista maanantaita!
Anu