tiistai 27. tammikuuta 2009

Makkarin kuvia


Kuten edellisessä postauksessa kerroin, meillä on uudehko sänky. Tuo kuvassa näkyvä on hankinta kymmenen vuoden takaa. Näin oheisen sängyn tuolloin Avotakassa ja se oli ehdottomasti saatava. Sänky on Neo Romantikon mallistoa ja se on kunnon tukevaa takorautaa.


Minulla on ikävä kyllä paha notkoselkä ja "mainoksen uhrina" aloin haaveilla omalle vartalolle tehdystä patjasta. Kävimme syksyllä Unikulmassa ja testaus osoitti tuntemukseni oikeiksi; selkäni väsyy ja kipeytyy vääränlaisella patjalla. Myyjä sai minut vakuutettua uuden patjan erinomaisuudesta ja niinpä minulle tilattiin patja "omilla mitoilla". Mieheni otti standardipatjan pienillä säädöillä.

Muistaakseni kirjoitin joskus aikaisemmin blogissani, että haluan virtaviivaistaa oman kodin sisustusta. Villa Unelma on country stylen tyyssija, mutta kotiin kaipaan selkeää ja yksinkertaista. Niinpä päädyimme patjojen vaihdon myötä myös uusiin yöpöytiin ja sängynpäätyyn. Tuo pääty ja yöpöydät yksinkertaisuudessaan ovatkin kovasti mieleen.


Uusi päiväpeitto on ollut pitkään hakusessa, koska halusin sen olevan samaa linjaa sängyn kanssa. Intensiivisen Unelman sisustuksen jälkeen on ollut vähän takki tyhjänä, eikä ole oikein jaksanut innostua oman kodin laittamisesta. Nyt kuitenkin into palailee pikkuhiljaa ja viikonloppuna saimme siis hankittua peitot ja tyynyt. Hämäryydestä johtuen kuvat ovat vähän epäselviä, mutta päiväpeitto on siis hiekanvärinen, johon on yhdistetty tummanruskeita tyynyjä ja torkkupeitto.

Vielä pitäisi ommella laskosverkot ja tuohon päätyseinälle keksiä jotakin. Tällä hetkellä seinällä on punainen hörhellys, joka on itseasiassa matto. Olisin halunnut sellaisen fanttilangasta tehdyn "ryijyn", mutta hinta oli sen verran kova, etten raaskinut sitä tilata. Löysimme kuitenkin kaupasta fanttilangan näköisen maton ja se on ollut viime vuodet seinällä. Nyt hörhellys saa kuitenkin häätötuomion, kunhan keksin sopivan jutun tilalle. Sama häätötuomio odottaa myös verhoja.Makkarin seinällä on pari hauskaa taulua, jotka on maalannut taiteilijaystävämme. Taulut on maalattu vanhoihin laatikoihin ja ne saavat minut hyvälle tuulelle. Taiteen ei aina tarvitse olla niin vakavaa ja hienoa. Itse pidän enemmän sellaisista leikittelevistä ideoista. Tosin en laittaisi pahakseni paria Picassoa ;)


Ja tähän loppuun vielä yöpöydän kuva. Lampunvarjostin on löytö Pentikin poistomyynnistä. Hinta vain 8 e/kpl, ei paha :) Lampunvarressa roikkuvat parit tuliaiset, mieheni aina silloin tällöin ilahduttaa pikkutuomisilla reissuiltaan. Olen leijona horoskooppimerkiltäni, niinpä tuon leijonan tarkoituksen uskoakseni ymmärrän, mutta tuota noita-akkaa en kyllä sitten millään tajua ;)

Merja

Ps. tuo takorautasänky on myynnissä. Laita viestiä tulemaan merja@kasperiina.fi, jos olisit mahdollisesti kiinnostunut siitä

6 kommenttia:

Valloittava valkoinen kirjoitti...

Kaunis päiväpeitto ja sänky on varmasti aivan ihana!Minä myös tarvisin kunnon patjan kun on tuota selkä vikaa tai jotain on notkoa ja selkä usein aamuisin kipeä ja helpottaa heti kun nousee ylös!No nyt raskaus ajan puolivälin jälkeen ei kyllä ole ollut mitään mikä on aika huvittavaa että raskaana ollessa kivut voi hävitä:)normaali tilassa olla kipeä.

Iloista keskiviikkoa!
Anu

Marielisa kirjoitti...

Uudistettu makuuhuoneenne on kaunis - ja nuo vanhoihin laatikoihin tehdyt taulut ovat ihanat!

Ja kyllä hyvästä sängystä mielellään maksaa vähän enemmän, kun tietää että itselleenhän (ja perheelle!) se vain on eduksi, kun on hyvä patja jolla nukkua eikä aamuisin tarvitse herätä selkä solmussa, huonolla tuulella! : )

Sarppa kirjoitti...

Kaunis petaus ja kauniilta näyttää kyllä muutenkin..erityisesti tuo RM.n peitto on mieleeni

uusi sänky/patjat olisi meidänkin hankittava..

Nina kirjoitti...

Niin sänky-projekti meilläkin. Olen ostanut jo uuteen kotiin kaksikin sängynpeittoa ja jo nyt tiedän ettei kumpikaan ole kiva (hohhoijaa). Mutta teillä näytti kauniilta ja tietenkin on hyvä JOS sänky on vielä nukuttava...

Lennu kirjoitti...

Kauniisti olet pedannut sänkysi. Rautasänkysikin on ihana, vahinko ettei meille sovi se minnekkään, heti tekisin kauppoja jos mahtuisi. Harmaat verhot ovat kauniit, onko ne pitsiä? Vanhoilla patjoilla maataan, pitäisi vaihtaa uusiin. Laatikkotaulut ovat todella uniikit, hauskat.

Piitis kirjoitti...

Kauniit tekstiilit teidän sängyssä
ja kutsuvan näköinen sänky. Muutenkin rauhallisen oloinen fiilis. Minun ristiselkä vihoittelee, aamuisin on hankala olo selän kanssa. Tareis varmaanki lähteä patja ostoille.
Muuten, taulut ovat hauskat.
Mukavaa torstaipäivää!
Terkuin Piitis