perjantai 23. tammikuuta 2009

Perjantain aatoksia


Minulla on vapaapäivä! Miten uskomattoman ihanalta se tuntuukaan. Kun on juossut taas pari viikkoa "tukka putkella", rauhallista päivää osaa arvostaa.

Aloitin vapaan vieton jo eilen illalla, kun käperryin nojatuoliin viltin alle ja tuijotin intensiivisesti töllöä. Sitäkään huvia en ole hetkeen ehtinyt harrastaa. Tänä aamuna vapaa jatkui leppoisissa tunnelmissa eskariviennillä ja lumenluonnilla. Miten ihania asioita ne onkaan, kun ne voi tehdä rauhassa ilman kiirettä. Ja nyt on jo talo raivattu ajelehtivista tavaroista ja pyykkikasoista, nämäkin askareet ilman kiirettä.

Tosin "töihinpaluun" myötä olen huomannut, että pieni hoppu sopii minulle. Toimin silloin paljon tehokkaammin ja saan enemmän aikaiseksi. Jos minulla on aikaa yllinkyllin, aika menee vetelehtiessä, enkä saa mitään aikaiseksi. Nautin myös siitä sosiaalisesta ympäristöstä, joka työpaikalla vallitsee. Meillä on loistotiimi ja "kämppikseni" Jani on mahtava tyyppi. Myös työtehtäväni ovat mieleisiä, joten voinee todeta, että elämä on aika mallillaan :)

Ohessa vielä kuva sydämestä, joka tipahti eilen postilaatikkoomme. Olin unohtanut koko sydämen, koska tilasin sen jo joulukuun alkupuolella Naisten Joulumessuilla. Siellä oli myymässä henkilö, joka oli tehnyt oheisia sydämiä "hyvää joulua" tekstillä. Keksin, että tuollainenhan olisi kiva Unelmaan "villa unelma" tekstillä ja tosi mieleinen sydämestä kyllä tulikin. Sydämellä on korkeutta noin 30 cm, joten ripustan sen varmaankin sisäänkäyntiin. Kunhan pääsisi sinne Unelmaan piakkoin...

Talvista ja iloista viikonloppua kaikille! Ihanaa, että on lunta :)

Terveisin Merja

7 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kyllä lumi kuuluu tammikuuhun! Nyt taitaa olla melkein koko Suomessa lunta.

Isokokoinen ja tosi kaunis tuo sydän. Piti oikein käsillä mitata ja kuvitella minkä kokoinen se on.

Miellyttävää viikonloppua sinulle!

Inkivääri kirjoitti...

Soma sydän ja juuri oikeanlainen Villa Unelmaan. Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle!

Nina kirjoitti...

Kiitokset hauskasta kaffihetkestä josta oli tehokkuus onneksi kaukana! Nauru on parasta lääkettä..kaikkeen.
t.nimim. punaisten ulkomaankenkien omistaja =)

Piipa kirjoitti...

Aivan ihana sydän! Hauskaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Ihana sydän:) Käy Unelmaan kuin nakutettu!

Mukavaa viikonloppua! Minä meinaan huomenna lähteä jäälle suksimaan:)

Sarppa kirjoitti...

Minä olen samanlainen, en saa oikein mitään aikaseksi vaikka olis aikaa koko päivän, mutta kun menen vaikka iltavuoroon töihin, niin kummasti saa aikaseksi vaikka mitä ennen lähtöä..ja sit harmittelen kun kesken kaiken pitää töihin lähteä =D

Maissi kirjoitti...

Moi! Kuulostaapa elämäsi tosiaankin olevan nyt mukavalla mallilla. Kiva, jos teilläkin on hyvä työporukka ja fiilis siellä. Itsekin pidän kovasti meidän hyvästä tiimistä, hauskaa on ja tulostakin tuntuu ihan syntyvän.

Mulla jokin blogin suvantovaihe.. Yritän pitää sitä nyt jotenkin yllä, enkohän minäkin joskus vielä ryhdistäydy ja saa päivityksiäkin useammin..

Mukavaa sunnuntaita! Ja voi miten kaunis tuo Unelmasi sydän.. Ihana