maanantai 10. joulukuuta 2012

Calendar


Minä tarvitsen ehdottomasti "paperisen" kalenterin, pelkän sähköisen kalenterin varassa oleminen ei minulta onnistu. Tähän asti minulla on ollut suht pieni kalenteri, johon olen kirjoittanut aikataulujen lisäksi muita tärkeitä juttuja, mutta olen kaivannut kalenteria, johon saisin merkittyä enemmän muistiinpanoja ja ideoita.


Ja viimein löysin täydellisen kalenterin. Koko on sopiva ja jokaisella aukeamalla on oma sivunsa muistiinpanoille. Täydellistä! Kalenteri on Moleskine -merkkinen ja katsoin heidän www-sivuillaan, että kalenterin voisi myös personoida itselleen. Sellainen ensi vuonna.. Helsingissä ainakin Akateeminen myy näitä.

Tykkään ylikaiken uudesta kalenterista, jonka kaikki sivut ovat vielä tyhjiä. Koko vuosi täynnä mahdollisuuksia ja mitä tahansa kivaa voi tapahtua, mielenkiintoinen uusi vuosi edessä :)


Näillä mietteillä uuteen viikkoon, iloista & lumista alkavaa viikkoa!

Terkuin Merja

5 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Minä olen myös paperikalenterin kannattaja ja loppuvuodesta kalenterini tursuaakin kaikenlaisia lippuja ja lappuja. Sähköistä kalenteria en ole edes opetellut käyttämään. Uutta kalenteria en vielä ole ensivuodelle hankkinut(ehkä saan sen joululahjaksi). Mukavaa alkavaa viikkoa!

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Ja äkkiäkös sinä tuunaat tuosta oman näköisesi, ettei sekoitu muiden kalentereihin.
Paperinkalenterin kannattaja täälläkin ;-D

miolann kirjoitti...

Minäkin älypuhelinten tekijäkaartiin kuuluva en luota niiden kalentereihin, vaan käytän paperiversiota. Niihin on nopeampikin kirjoittaa ja saa vaikka piirrellä jos haluaa.

Katja kirjoitti...

Tehyn kalenterilla mennään, mutta ehkä pikkasen pienehköksi sen koen. Mutta kun se on ilmainen, niin ei tuu panostettua isompaan. Vaan eihän se riitä, perheellä on vielä yhteinen kalenteri, josta näkee kaikkien työvuorot, hoidot ja harrastukset.

Merja K kirjoitti...

Hei & kiitos kommenteista :) Tuo kalenterin tuunaus on muuten hyvä idea, täytyykin laittaa harkintaan.

Mukavaa tiistaipäivää, Etelä-Suomeen on ainakin roimasti luvassa lisää lunta