sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Lisää tunnelmia


Jatkoin tänään kameran kanssa heilumista, tykkään nimittäin ylikaiken upouudesta objektiivistani, jonka joulupukki toi minulle :) Tontut varmaankin näkivät, kun ihastelin sitä kaupassa ;)

 

Olen tänään mietiskellyt kulunutta vuotta ja ensimmäiseksi vuodesta tulee mieleen, että se meni aivan liian nopeasti. Kuukaudet vierivät niin vauhdikkasti, että ei oikein itse tahdo pysyä mukana. 
Vaikka vuoteen on sisältynyt myös surua, on minulla monta syytä olla onnellinen & kiitollinen; upeat lapset, rakas aviomies, maailman paras työ, ihanat ystävät, kiva koti.. Uutta vuotta odotan mielenkiinnolla ja uskon että kaikenlaista kivaa taas tapahtuu. Lupaan kuunnella itseäni ja pitää itsestäni & läheisistäni hyvää huolta. Kun itse voin hyvin, myös läheiseni voivat hyvin :) Näillä mietteillä uuteen vuoteen..Tähän loppuun vielä linkki Ideakeittiön artikkeliin. Minulle soitti toimittaja pari viikkoa sitten ja hän halusi kysyä pari kysymystä kattauksista. Olin juuri paketoimassa joululahjoja ja ajatukseni olivat ihan muualla, nopeasti kuitenkin "kokosin" itseni :) Kivasti kirjoitettu juttu, vaikka pöytäliina ei valitettavasti olekaan musta. Liinassa on pahat steariinitahrat, enkä onnistunut irrottamaan niitä. Onko kenelläkään vinkkiä, miten saisin liinan puhtaaksi?

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Komeita kuvia olet saanut uudella joululahjallasi :)
Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Merja K kirjoitti...

Kiitos Eija! Muokkasin muuten vähän tuota lupaustani, aikaisempi kuulosti niin egoistiselta :)

Rouva Kivitikka kirjoitti...

Kauniisti kirjoitettua!
Kyllä nyt kelpaa kuvia ottaa ja vielä kun on noin upea "puitteet".
Oletko kokeillut varovasti silittää steariinia silityslaudalla talouspaperin päältä, ideana se, että steariini imeytyy talouspaperiin....

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi että kun teillä on niin tunnelmallista - kaunista!

Johanna / SisustusUnelmia kirjoitti...

Ihania kuvia olet saanut ikuistettua uudella objektiivilla. Jossain ohjelmassa näin , että steariinit irroitettiin laittamalla muistaakseni leivinpaperia molemmin puolin kangasta, jolloin steariini suli leivinpaperiin. Tosin en nyt muista varmaksi oliko se leivinpaperia :)

sirkkis kirjoitti...

Kauniita tunnelmallisia kuvia. Paljon lupauksia olet tehnyt mutta on vain yksi joka riittäisi 'Rakasta kaikkia ja vihollistakin voi rakastaa'.♥

Merja K kirjoitti...

Rouva Kivitikka, kiitos vinkistä, kokeilen

Kiitos Pieni Lintu :)

Johanna, jos talouspaperi ei toimi, kokeilen seuraavaksi tuota vinkkiä

Kiitos Sirkkis & hyvä lupaus, joka tosiaankin yksinään riittäisi :)

AnniK kirjoitti...

Kauniita kuvia. Minä haluaisin kehittyä valokuvaamisessa, tosin siihen tarvittaisiin kyllä varmasti parempi kamerakin :)
Itse olen silittänyt steariini- tahroja sanomalehden läpi, joskin ei ne silläkään kokonaan poistu. Parempi tapa on pistää steariinitahran päälle joku koriste kuten esim. kynttilänjalka.
Mukavaa uutta vuotta!

AVON konsultti Sari Lahti kirjoitti...

Ihanan tunnelmallisia kuvia! Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

Riitta kirjoitti...

Kaunis postaus :) Niin kyllähän se onnellisuus lähtee siitä itsestään huolehtimisesta ja tarttuu sit muihinkin ! Kivan jutun olivat tehneet susta .
Iloista tunnelmaa uudenvuoden aattoonne ♥