tiistai 4. joulukuuta 2012

Yksi, kaksi, kaksi & neljä


Minulla on pitkään "pyörinyt" Kasperiinan varastossa pino pieniä kirjekuoria, enkä ole oikein keksinyt mitä niistä tehdä. Jokin aika sitten mieleeni tuli, että niistähän voisi tehdä joulukalenterin. Lapsilla kun on omat kalenterit, mutta Mr Järjellä ei ole ollut kalenteria moneen vuoteen.


Minulla on iso- & pieninumeroiset leimasimet ja niillä leimasin luvut kuorten päälle. Numeroista tuli hauskoja kun käytin osissa kuoria sekä isoa että pientä leimasinta, jolloin numerosta tuli vinkeä "eripari".


Ripustin kalenterin meidän makuuhuonen seinälle, seinänpätkä riitti sopivasti kuoririvistölle :) Tähän mennessä kalenterista on löytynyt suklaasydämiä ja kivoja viestejä, katsotaan mitä keksin jatkossa..


Loppuun vielä "tiedotus" ensiviikonlopun kivasta tapahtumasta: Kasperiinassa nimittäin jouluaskarrellaan materiaalimaksulla la & su 8.-9.12. klo 10-14. Sopivia askarteluja sekä lapsille että aikuisille, avoimet ovet, ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Jaahas, mitähän se pakkasmittari näyttää tänään, en ole ehtinyt vielä kurkistaa. Valkoinen aamu kyllä näyttää ihanalta siihen vesisateeseen verrattuna :) Toimeliasta tiistaita!

Terkuin Merja

5 kommenttia:

Peppi kirjoitti...

Kiva idea ja hienoa kun aikuisillakin omansa. Meillä ei kyllä ole mitään - tylsiä ollaan.

Merja K kirjoitti...

Peppi, ei minullakaan ole, mutta ehkä ensivuonna ;)

Jaana kirjoitti...

Kiva postaus... hauska idea.

AnniK kirjoitti...

Ihana rakkaudenosoitus omalle kullalle tuollainen kalenteri!

Merja K kirjoitti...

Kiitos JC, kiva kun poikkesit!

AnniK, minusta on hauska suunnitella yllätyksiä, tykkään niistä itsekin :)