keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Paketointitarvikkeita


Eilen käärin hihat, levitin paketointitarvikkeet ruokapöydällemme, laitoin joululevyn soimaan & lämmitin lasillisen glögiä. Näillä eväillä aloitin iloisen paketointisession :)


Kuvia valmiista paketeista ei vielä ole, mutta ohessa kuvakavalkadia paketointitarvikkeistani. Kaivoin kaapeista kaikenlaista ja monenmoista tarviketta, mitä nyt vaan ikinä kuvittelin paketoinnissa tarvitsevani. Saan ihan suunnattomasti iloa kauniista paketeista ja niitä on ihana tehdä, varsinkin jos on aikaa.


Tämän vuoden lemppari taitaa olla Tine K:n mustavalkoiset tähti- ja harlekiinipaperit. Paperi on myös kivan tuntuista, sellaista sopivan rouheaa. Toinen lempparini on itse leimaamani nauha, siitä löytyy enemmän juttua pari postausta sitten.

Nyt nenä kohti Tallinnaa, palkitsen itse ruhtinaallisella vapaapäivällä melkoisen työrupeaman jälkeen. Pakkasta on luvattu -20 C, aika kylmä, hurhh! Joulutori olisi tarkoitus katsastaa, katsotaan kuinka käy :)

Kepeää keskiviikkoa!

Terkuin Merja

8 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta, joulumusiikkia ja glögiä. Kyllä siinä passaa paketteja kääriä. Kauniita on tarvikkeetkin. Hyvää Joulua sinulle.

AnniK kirjoitti...

Kyllähän noilla tarpeilla varmasti syntyy kauniit paketteja!
Leppoisaa Tallinna-päivää :)

Nonna kirjoitti...

Nuo TineK:t näyttävät tosi kivoilta!

Mukavaa reissua! Toivottavasti kamera on mukana, niin mekin pääsemme reissutunnelmiin!

Helinä kirjoitti...

Noi paperit on kyl ihania, itelle vaan ei ole tullut tilattua kyseistä... Olet siististi paketoinut lahjoja kun ei ole ylimääräisiä suttuja ja nuttuja pöydällä. :)

Oikein mukavaa ja rentouttavaa vapaapäivää. Laitahhan tarpeeksi vaatetta niin tarkenee!!:)

Peppi kirjoitti...

Paketoiminen on nimenomaan mukavaa silloin kun on aikaa ja kivoja tilpehöörejä, joita käyttää.
Mukavaa matkaa, olet varmasti ansainnut sen :)

Cheri kirjoitti...

Siellähän on oikea joulupukin paja :) Löysin hienon blogisi Riikan kautta, tulen taatusti toistekin.

Intianminttu kirjoitti...

Minä ehdin paketointifiilikseen mahdollisesti huomenna, tämä ilta vierähti ihanasti vanhoja kouluajoilta asti elon tiellä mukana kulkeneita kahta ystävää tavatessa. Kyläilivät luonani. Toisella oli mukanaan teini-tytär ja toisella kohta 8-vuotias nelijalkainen "sakemanni". Kivaa reissua pakkasesta huolimatta!

Katja kirjoitti...

Pikkutunneilla paketteja tehdessä päättää aina, että ensivuonna teen tämän ajan kanssa panostaen. No, eläkeiässä viimeistään :0)