torstai 27. joulukuuta 2012

Uutta vuotta kohden


Ihana, lämminhenkinen ja yllättävän leppoisa joulu on vietetty. Leppoisuutta hämmästelen siksi, että vietimme pitkästä aikaa joulua kotona ja hoidimme Mr Järjen kanssa valtaosan jouluruoan valmiteluista ja hankinnoista. Ajattelin nimittäin etukäteen, että olisin saanut asiasta isommankin "joulustressin" ;) Äidistäni ja siskostani oli kyllä kovasti apua, kiitos teille! Ja oli mahtavaa saada iso porukka joulupöydän ympärille :)

 

Jouluruokaa & suklaata on tullut nautittua enemmän kuin riittävästi, joten tänään jo kaipasimme raittiiseen ulkoilmaan ja lähdimmekin koko perheen voimin pulkkamäkeen. Lumityöt ovat myös kiitettävästi pitäneet huolta hyötyliikunnasta ja innostuin kolaamisesta jopa niin paljon, että tein naapureidenkin lumitöitä. On niin paljon mukavampi tulla reissusta kotiin, kun pääsee edes autolla pihaan :) Ja riemukseni huomasin säätiedotuksesta, että lunta & hyötyliikuntaa on lisää luvassa, jipii! (En kyllä yhtään tiedä, mihin se lumi meidän pihassa enää kohta mahtuu..)


Pulkkamäen ja kolaamisen jälkeenkin halusin vielä ulkoilla ja niinpä kävimme Mr Järjen kanssa iltakävelyllä Hietanieman hautausmaalla. Hautausmailla on niin kaunista & herkkää ja ne ovat tunnelmallisia paikkoja, varsinkin kun siellä palaa tuhansittain kynttilöitä. Hietaniemen hautausmaalla järjestetään muuten opastettuja kävelyretkiä ja suunnittelenkin osallistuvani sellaiselle, koska se on historiallisesti niin mielenkiintoinen paikka.. Tällä kertaa kiertelimme Taiteilijakukkulalla ja Presidenttien haudoilla, kaunista!


Autolle takaisin kävellessämme bongasimme pari autoa kadunvarresta, jotka olivat aivan lumen peitossa. Ensimmäisestä näkyi edes sivupeili, toisesta näimme ihan pienen vilauksen peltiä. Näiden autojen omistajat tuskin repeävät riemusta autonsa nähdessään :)


Uutta vuotta kohden mennään, mutta onneksi paluu arkeen ei ole ihan heti edessä, vaan tiedossa on muutama päivä lomaa. Mitähän kivaa sitä keksisi :)

Iloisia joulukuun viimeisiä päiviä!

Terkuin Merja

6 kommenttia:

AnniK kirjoitti...

Hyötyliikuntaa lumitöiden merkeissä täälläkin on aktiivisesti syöpöttelyn lomassa harrastettu.
Mukavia lomapäiviä!

sirkkis kirjoitti...

Lumityöt kohtuullisesti on hyvää liikuntaa ja nyt on kevyttä pakkaslunta. Kauniita tunnelmakuvia.

Taina kirjoitti...

Ihanat kuvat ja tunnelmat - taas!:)
mulla on mennyt vaan tohon syömis osastoon, hyötyliikunnat jää odottamaan saikun loppua.
Ihania rentoja lomapäiviä teille!

Iisa kirjoitti...

Eksyin blogisurffailulla blogiisi -ihana! Jään lukijaksi! :)

Peppi kirjoitti...

No onhan tuota lunta siellä tullutkin... Meillä ei onneksi ollut mahdoton kolausurakka kun tultiin joulureissulta kotiin, vaan tänään lunta onkin sitten satanut. Mut liikunnan kannalta vielä ihan jees :)

Merja K kirjoitti...

Heipsan ja kiitos kivoista kommenteista. Tervetuloa Iisa lukijaksi, mukavaa että tykkäsit blogistani :)