maanantai 28. maaliskuuta 2011

Hakaviivain, skaalatikku ja kapalevyt


Viimeisiä printtauksia ja paperin liimauksia kapalevylle, then I´m done! Lopputyöni on siis valmis, jipii! Monta monituista tuntia tämän ääressä pakersinkin, mutta lopputulos on vaivan väärti - kotiimme on suunniteltu uudet ja uljaat pesuhuone ja saunatilat :)


Opiskelut ovat tältä erää siis melkein suoritettu, jäljellä on enää kolme iltaa lopputöiden esittelyitä. Aionkin istua kuin tatti nuo kaikki illat koululla, koska toisten esityksistä oppii tosi paljon. Lisäksi meillä on ollut ihan superhyvä ryhmä, joka tosiaan laittaa itsensä likoon. Opiskelujen päättyessä olo on haikea, mutta samalla pohdin jo syksyä ja jatkoa opintoihin, sen verran mukavaa touhua tämä on ollut. Olen oppinut enemmän asioita kuin opiskelujen alkaessa ajattelin, mutta ruokahalu näköjään kasvaa syödessä ja haluankin oppia lisää tältä alalta. 


Iloitsen siis lopputyöni valmistumisesta, mutta ärsyynnyn säästä. Olimme viikonloppuna Tampereella ja siellä on vain murto-osa lumesta, joka meillä täällä pääkaupunkiseudulla on. Pihassamme on lunta vielä vaikka kuinka paljon, koskahan näkyisi edes häivähdys nurmikosta? Lisäksi talomme katolta rymisteli äskettäin lumet alas. Heräsin keskellä yötä karmeaan räminään ja pelästyin, että puolet katosta tulee mukana. Onneksi ei tullut, vain muutama kattotiili rikkoutui, mutta ikkunoidemme edessä on nyt melkoiset lumivallit. Alle jäi mm. tuija-parka, se tuskin selviää hengissä moisesta. Koskahan nuo lumikasat sulavat, kysynpähän vaan!

Nyt jatkan viimeisten lippulappujen liimailua ja toivotan teille kaikille mukavaa alkavaa viikkoa. Kohta on huhtikuu!

Maanantaiterkuin Merja


Ps. Vielä ehtii osallistua kilpailuun, joka löytyy muutaman postauksen takaa. Palkintona on siis Cath Kidstonin kirja.

17 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Onnea kovasti tästä etapista! Mitäs meinaat jatkossa opiskella?

Mun mielestä tämä lumi on vielä ihan ok, kun pääsee hiihtämään, eikä tule kuraa sisälle, Tulkoon se kevät sitten yhdellä rykäyksellä! Näin täällä tilauksessa! =)

Mukavaa viikkoa!

Ruusa kirjoitti...

Opiskelusi kuulosti mielenkiintoiselta ja ainahan sellaisen päättyminen on ikävää. Mutta toisaalta nyt alkaa se uusi ja ihana elämä-mitä kaikkea pääsee tekemään.. :)

Meilläkin on ikkunoiden edessä kaameat kinokset! Mutta lohduttaudun sillä, että lumet oikeasti on sulaneet, koska marjapuskat näkyvät jo puoliksi! ;D

Kivaa viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Nonna, minua alkoi vasta ärsyttää lumet Treen reissumme jälkeen, kun tajusin miten paljon tuota valkoista tavaraa täällä onkaan :)

Samalla alalla ajattelin opintoja jatkaa, into on kova!

Ruusa, totta, kiire helpottaa ainakin toistaiseksi ja ehtii taas tehdä kaikkea kivaa. Kuten tuunata ja askarrella, se on ainakin mieleen :)

Heidi kirjoitti...

Onnea, Onnea!! Mä koitan olla näkemättä lunta ja tiirailen vaan nenä pystyssä taivasta kohden :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Paljon, paljon onnea saavutuksestasi!

Lunta tosiaan piisaa ja perjantaina on jo huhtikuu... sais minunkin puoletsa jo sulaa pois!

Hyvää loppuviikkoa sinulle!

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut työn valmistumisen johdosta! Koska esittelet suunnitelmat meille? Ja onko ne tarkoitus myös toteuttaa?

Merja K kirjoitti...

Heidi, kiitos :) Ja taidankin ottaa saman idean käyttöön, niin ei lumi häiritse

Irmastiina, kiitos onnitteluista :)

Vekarus, on ihan tarkoitus toteuttaakin, viime kesäisen remonttimme yhteydessä saunatilat jäivät remontoimatta. Voisin jossain vaiheessa laittaa suunnitelman tänne blogiinkin

Nonna kirjoitti...

Juu, ymmärsin, että samaa alaa jatkat, mutta onko suunnitteilla jatkotutkinto samassa opintopaikassa vai joku muu tutkinto? =) Tyhmänä täälä kyselee yksityiskohtia...

Louise kirjoitti...

Paljon onnea siitä että olet selvinnyt opinnoista ja lopputyöstä. Tuttua se kyllä on kaikessa että ruokahalu kasvaa....;)
Mukavaa viikonjatkoa sinulle!!

Virpi kirjoitti...

Voi hitsi, näyttää hienolta. Onnea jo etukäteen opintojen loppuun saattamisesta! Kyllä ne lumet siitä sulaa kun saadaan kunnon auringonpaiste ja vähän lämpöasteita :)

Merja K kirjoitti...

Nonna, sorry, tällä tädillä on vähän pitkät piuhat tällä hetkellä ;) Juu samassa oppilaitoksessa olisi tarkoitus jatkaa, tosin tutkailen vielä muitakin vaihtoehtoja. Myös kädentaidon opinnot kiinnostaisivat :) Kiva, kun olet kiinnostunut

Louise, kiitos onnitteluista

Virpi, enpä tiedä hienoudesta, muiden työt näyttävät aina hienommilta kuin omat ;) Niin kävi minullekin tänään koululla, katsoin "kadehtien" muiden aikaansaannoksia

Saila kirjoitti...

Hyvältä näyttää kyllä sinun hommat! Ja onnea loppusuoralle! Ihan mieletön juttu on saattaa opinnot loppuun ja ymmärrän täysin jos tekis mieli vielä jatkaa! Oliko tämän nyt sisustussuunnittelun perustutkinto vai minkä niminen?
Kyselee toinen liian kiinnostunut joka itsekkin haaveilee opiskelemisesta ;)

Hanne Valkoinenleinikki-blogi kirjoitti...

Onnea lopputyön valmistumisesta. Se on aina iso ja aikaa vievä urakka:)

Toivotaan, toivotaan pikaista kevättä siis:)
-Hanne-

Merja K kirjoitti...

Saila, olen opiskellut Tampereen Ammattikorkeakoulun täydennyskoulutuksessa. Ensimmäinen jakso on 23 op ja jatko olisi 60 op. Tuota jatkoa siis tällä hetkellä harkitsen. Koulutukset löytyvät osoitteesta www.tamk.fi . Luulisi että sisustusalan koulutuksia olisi tarjolla jo ihan mukavasti, en ole hetkeen googlaillut mitä löytyy tällä hetkellä

Kiitos Hanne, kevättä odotellaan malttamattomasti täällä suunnassa :)

Tingeling-Maija kirjoitti...

Hurjan paljon onnea hienosta suorituksesta ja antoisaa loppusuoraa =O*
Jaa äläs muuta sano! Minä joka jo hetken kerkesin innosta kirkuen nauttia siitä lumensulamisen prosessista. Minä rakastan kevättä niin syvästi, että nautin suunnattomasti jopa niistä rapakeleistä =O* Ei liukkaista pääkallokeleistä, mutta siitä ku rapa roiskuu ja lotisee =D
Ja luntakin oon oppinu sietämään kun ajattelen että se on välttämätön pakko jotta joskus pääsemme myös kokemaan kevään =)

Tuijalle paranemisia ;) Ja mukavaa tiistaita!

Merja K kirjoitti...

Maija, ajattelin käydä ostamassa uudet kumpparit, heti vaan kun pääsee lätäköihin lätsyttelemään. Minä myös ajattelin ottaa tänä vuonna kaiken irti sulavasta lumesta ja kahlata lätäköissä sydämeni kyllyydestä :) Iloa myös sinne suuntaan!

Toukkamehustin kirjoitti...

Hauska törmätä Internetin blogimaailmassa projektioihin ja sisustuksen opiskelijaan, taisi olla ensimmäinen kerta kun törmään! :)
On hieno blogi sinulla, taidanpa ruveta seuraamaan :)