keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kepeä keskiviikko


Pitenevät ja valoisat päivät saavat minut niin iloiseksi. Pää on täynnä ideoita ja nautin elostani. Viime viikkoinen lomakatastrofi ei onneksi jäänyt sen pidempään harmittamaan :)
 
Juuri nyt on sellainen olo, että kaipaan värejä ympärilleni ja Mr Järjen muutama viikko sitten Barcelonasta tuomat peltirasiat saivat mukavasti väriä tähän päivään. Sisältökin on mieleen eli karkkihan noista löytyy. Tänään taitaa siis olla äidin karkkipäivä (kuten viime aikoina kaikkina muinakin viikonpäivinä...).


Ostin pitkästä aikaa Suuri Käsityö-lehden ja ostopäätöksen tein pelkästään lehden värikkään kannen perusteella. Uudehko päätoimittaja on saanut mukavasti puhtia lehteen ja harkitsen jopa ko. lehden tilaamista. Huomenna taitaa muuten ilmestyä uusi lehti,joten kipin kapin ostoksille, jos tämä numero vielä kiinnostaa.


Lehdessä oli artikkeli Amy Butlerista ja hänen suunnittelemiensa kankaiden väriloisto häikäisi. Kävin viime viikolla Petikon Eurokankaassa kuikuilemassa ko. kankaita, mutta koska myymälä on muuttamassa, ei heiltä noita kankaita löytynyt. Käykääpä muuten kurkkaamassa Butlerin kotisivuilla, siellä on mm. ilmaisia kaavoja.


Suosikkikaavani on ehkä tämä  Bloom Quilt, peitossa on totta totisesti iloa ja väriä :)

Ja lopuksi vielä tuliaiskassin sisältöön. Kassista löytyi sateenvarjo. Olen armoton sateenvarjojen hukkaaja, joten tämä tulee tarpeeseen. Tosin en tiedä, uskallanko lähtee aidon B:n kanssa liikenteeseen, tätä ei raaskisi ihan heti hukata.

Iloa päivääsi!

Terkuin Merja

12 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Mukavaa karkkipäivää sinulle! Ja kiitos lehtivinkistä :)

marimeri kirjoitti...

Aurinkoa päivääsi, niin säästyt kadottamasta aidon B ;een :-)

Virpi kirjoitti...

Aurinkoista ja makeaa keskiviikkoa :)

Vekarus kirjoitti...

Sinun täytyy sitoa se kiinni ranteeseesi :-)

Iloista viikkoa!

Merja K kirjoitti...

Riitta, lehteä ainakin kannttaa vilkaista lehtihyllyssä, siinä oli paljon muutakin mukavaa

Marimeri, ei ole ainakaan tänään tarvetta sateenvarjolle. Uskomattoman upea sää!

Virpi, kiitos. Tuosta makeasta tuli muuten mieleen laskiaispullat. Hmm, taidankin kipaista kaupassa.

Vekarus, loistoidea ;) Iloista viikkoa myös sinulle!

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Aurinkoista karkkipäivää sinulle!

Susanna kirjoitti...

mih mih, minne Petikon neuro on muuttamassa? Voi toivottavasti ei kovin kauas, mieluummin vaikka lähemmäs.. On niin kurjaa kun lähes kaiken joutuu tilaamaan netistä, kun kangaskauppatarjonta on aika onneton Espoossa. Tosin ei tuonne Petikkoonkaan oikein bussilla pääse, mut se on sen verran liki että voi kyydin onnistua saamaan :D

Ihania värijuttuja, voi kunpa tulisi jo tännekin tuo inota pursuileva kevät-fiilis, nyt on vielä vähän loskaa mielessä :)

Mari - Somasti kirjoitti...

Olipas kiva tuliainen! Tyylikäs. Nyt pienet sateet ei siis haittaa.. ;)

Merja K kirjoitti...

Kiitos Irmastiina :)

Susanna, Petikon Eurokangas muuttaa Varistoon, siihen Kodin ykköstä vastapäätä. Siellä oli aika hyvä ale just nyt, tosin en löytänyt mitään mieleistä

Mari, totta tosiaan kelpaa nyt kävellä sateessa ;)

Nina kirjoitti...

Sä olet maailman tyylikkäin Peppi Pitkätossu! Haleja! Butlerit ja Burberryt samassa postauksessa, huippua!!!!:D:D you make my day!!!

Merja K kirjoitti...

Halit Nina, kiitos :)

Louise kirjoitti...

Mukava tuliainen!