torstai 10. joulukuuta 2009

Joulukalenterin luukku nro 10


Kiva, kun jätitte kommentteja edelliseen postaukseen. On mukava nähdä, ketkä käyvät täällä höpinöitäni lukemassa :)

Tänään laitan helpon ja nopeatekoisen kranssin ohjeen. Tällaisia kransseja olen tehnyt paljon edellisinä jouluina ja ne ovat kivoja pikkujouluviemisiä.

Tarvitset:
* pienen pajukranssipohjan
* vanerisydämen
* hyvää joulua -tarran
* tontun
* pienen kellon
* kuumaliimaa
* punaista paperinarua

Liimaa tontulle kello käteen ja tonttu kiinni kranssipohjaan. Kannattaa käyttää kuumaliimaa, jotta tonttu pysyy kunnolla kiinni. Liimaa vanerisydämeen hyvää joulua -tarra, sido paperinarusta rusetti vanerisydämeen ja liimaa sydän tiukasti kranssipohjaan kiinni. Tee paperinarusta vielä ripustusnauha kranssille. Tämän helpommaksi ei voi kranssin tekeminen tulla :)

Lennämme huomenaamulla mieheni kanssa Tukholmaan, joten joulukalenteri jää pikku tauolle. Palaan blogini ääreen Tuhkolman kuvien kera jälleen maanantaina.

Jouluista tulevaa viikonloppua!

Terkuin Merja

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle kivasta blogista ja tuhannet kiitokset ihanasta joulukalenterista. On ihanaa, kun minullakin on nyt "oma joulukalenteri" mitä seurailen. Lämpimin ajatuksin!
-Rosa- Hämeestä

Merja K kirjoitti...

Heissan Rosa, kiva että tykkäät kalenterista. "Tapaamisiin" taas maanantaina :)

Vekarus kirjoitti...

Hyvää matkaa! Kiva, että jaksat joka päivä meitä ilahduttaa kauneilla ohjeillasi!

Inkivääri kirjoitti...

Oikein mukavaa reissusta teille toivottelen - voin kuvitella, että Tukholma on oikein erityisen kaunis tähän aikaan vuodesta!

kati kirjoitti...

Kiitos ideoista!
Ja ihanaa Tukholman matkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Moi Merja, kranssi on kaunis. Meillä on "sattuneesta syystä" tyttötonttuinen kranssi julian huoneessa, ihana! Kukkakauppakeskusteluun lisään, että eilen kävin ja sinne oli tullut söpöjä poroja. Me adoptoitiin yksi :-) Mukavaa matkaa! Voih, kun itsekin pääsis kattelee Ruotsin jouluhulinaa...

Inkivääri kirjoitti...

MInulla on muuten blogissani sinulle jotain 8.12...

Sanna kirjoitti...

Kiva kranssi :) kiitos ideasta!
Ja hyvää matkaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Ensinnäkin kiitos aivan ihanasta blogista =)! Täältä saa tosi kivoja ideoita. Paljastaisitko, että mistä olet hankkinut tuon kalenterin viidennessä ja kuudennessa luukussa näkyvän puna-valkoraidallisen koristenauhan? Se olisi juuri sopivaa joulukoristeisiin. Tiimarista ei löytynyt. Kiitos ja rauhallista joulun odotusta!
-Tintti

Merja K kirjoitti...

Heips ja kiitos kommenteista :) Terveisiä Tukholman vanhasta kaupungista, istutaan lasillisilla pikkujoulutunnelmissa. Nauha on ollut kaupassani myynnissä, en valitettavasti osaa sanoa mistä sitä saisi, Sinelli? Ihana joulutunnelma täällä, mukavaa lauantai-iltaa!