maanantai 21. joulukuuta 2009

Joulukalenterin luukku nro 21


 Vuoden pimein päivä on käsillä ja matka kohti valoa alkaa huomenna :) Tämä ilahduttaa minua kovasti, varsinkin kun tänä syksynä olen kärsinyt kaamoksesta ja aamuisin herääminen tuntuu yhä hankalammalta ja kinkkisemmältä. Onneksi on lunta ja pakkasta!


 

 Tänä vuonna olen erityisesti panostanut paketointiin ja ohessa on näytillä osa pakettikimarasta. Olen kaivellut kaappeja ja kaikki kynnelle kykenevät materiaalit on otettu käyttöön. Paketointi on ollut hauskaa ja antoisaa - varsinkin kun sen puuhan aloitti kerrankin ajoissa. 


 

Paketoinnissa on ollut ahkerassa käytössä Tilda-paperit, paperinarut, sanomalehdet, kiiltokuvat ja pakettikortit. Noita kortteja ostin Panduro Hobbysta Tukholmasta ja olen tuunannut niitä mm. värittämällä reunat erivärisillä leimasimilla.
 Meillä on paksu kinos lunta pihan kulkuväylillä, talonmies Pikkarainen on näköjään viettänyt lomapäivää. Tosin sulaahan se lumi viimeistään keväällä pois ;)  Enää kolme yötä jouluaattoon, mukavaa maantai-iltaa!

Terkuin Merja

6 kommenttia:

marikan kirjoitti...

No, on kyllä kivan näköisiä paketteja. Lahjansaajat tulevat ilahtumaan varmasti noista paketeista =)

Ihanaa joulua sinulle!

Päivi kirjoitti...

Ihanan näköisiä paketteja! Ja ihania on olleet tämän joulukalenterin luukut :)

Oikein hyvää joulunaikaa sinulle ja perheellesi!

Riikka T kirjoitti...

Hienoja paketteja. Kiva, että siellä on kunnolla värejäkin, oranssia ja vihreää.
Minä paketoin lahjat huomenna illalla autotallissa lapsilta salaa. Otan ison mukillisen glögiä mukaan.

Teija kirjoitti...

Kauniita paketteja! Itsellenikin tuli huojentunut olo, kun kaivelin kaappeja, eikä tarvinnut ostaa yhtään lisää paketointimatskuja. Tuo on erityisen kaunis paketti, jossa sanomalehdessä näkyy ompun kuvia :)

Inkivääri kirjoitti...

Kauniit paketit onkin kiva laitella kuusen alle jo etukäteen, jollei perheessä ole lapsia, jolloin lahjat tuo tietysti pukki:)

Paulanen kirjoitti...

Kaunista ja rauhaisaa Joulua koko perheelle toivotteleepi Klaukkalan tonttuväki myös. Ja kiitokset aivan ihanasta kortista!
Meidän joulukortti on sähköinen ja löytyypi osoitteesta;
www.noppeliini.vuodatus.net :D