tiistai 8. joulukuuta 2009

Joulukalenterin luukku nro 8


Tällä kertaa en laita askarteluvinkkiä vaan pari kuvaa meiltä kotoa.


Olen jo pitkään etsinyt takan reunustalle sopivia maljakkoja. Löysin viimein sellaiset Pentikin tehtaanmyymälästä. Ajoin joku aika sitten Nurmijärven Myllykukon ohi ja päätin pistäytyä White on White liikkeessä. Samalla huomasin, että liikekiinteistöön oli avattu tosi iso Pentikin myymälä. Satuin paikan päälle juuri avajaisviikonloppuna ja väkeä oli kuin pipoa. Mutta kannatti jonottaa, koska maljakot maksoivat vain 8 € kappale ja ne ovat juuri sopivat meidän takan reunustalle.

Läheisestä kukkakaupastamme löysin maljakoihin hauskat "trumpettililjat". Tuo ei ole varmaankaan kukkien oikea nimi, mutta mielestäni se kuvastaa hyvin niitä.Sohvapöydällä olevan tähtikynttiläalustan somistin tuijan oksilla ja teko-ompuilla. Seassa on myös kuivattuja hedelmiä. Kynttilää ei tosin voi jättää yksin palamaan, koska alustalla on helposti syttyviä aineksia.

Kunpa sataisi lunta, jotta tämä pimeys vähän taittuisi. Kirkasvalolamppu on ollut ahkerassa käytössä, mutta tuntuu että siitäkään ei ole juuri nyt apua. Onneksi viikonloppuna on tiedossa reissu Tukholmaan, se ainakin piristää :)

Mukavaa tiistaita!

Terkuin Merja

3 kommenttia:

Louise kirjoitti...

Kynttiläasetelma on kaunis!! Kivaa kun on mukava viikonloppu tiedossa!

Nina kirjoitti...

Kyllä on kaunis takkanne kaikkine kauniine somistuksineen.
Maljakot ovat upeat. Pidän myös "trumpetti-liljoista".

Ihanaa joulun odottelua kynttilöiden loisteessa!:)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Aivan ihana asetelma!