sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Joulukalenterin luukku nro 20Tänään taas kalenterissa parit pussukat, jotka voi tehdä kalenterissa aiemmin olleen kynttiläpussukan ohjeella. Ainoastaan korkeudesta kannattaa vähän tinkiä, tämän pussukan ei tarvitse olla yhtä korkea kuin kynttiläpussukan. Pussukka on kiva tuliainen pähkinä- ja karkkitäytteellä.
Tänään pitäisi vielä hankkia viimeisiä joululahjoja ja illalla paketoida ne. Sitten alkaakin joulupuuhat olla tehtynä. Aatonaattona suuntaamme kohti Tamperetta, joten täytyy vielä harkita joulukuusen hankintaa. Joulun jälkeen vietämme aikaa  Unelmassa (ihanaa!), joten ehkä se kotikuusi jää tänä vuonna väliin. Tosin tiedän, kun esitän tämän ajatuksen ääneen, niin ainakin kaksi protestiääntä ilmaistaan oitis. Katsotaan kuinka käy :)
Ohessa kuva viimeisimmästä sisustushankinnastani. Olen jo pitkään etsinyt riittävän isoa kynttilämaljaa, mutta sopivaa ei ole tullut vastaan. Oheisen kynttiläsysteemin löysin viimein Pentikistä ja olen tykästynyt siihen kovasti. Muutenkin tänä syksynä olen löytänyt useita kivoja juttuja ko. kaupasta. Muutama vuosi menikin tässä välissä, että makumme eivät oikein kohdanneet. 


Ilokseni huomaan, että ulkona sataa taas lunta - onpa mukavaa. Lumista sunnuntaipäivää!

Terkuin Merja

11 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Mukavaa 4.adventtia sekä alkavaa Joulu-viikkoa!
Meillä täällä jännitetään, minkälaisen kuusen mies isänsä metsästä kohta tuo :)

Merja K kirjoitti...

Hei Kesäkukka, mukavaa adventtisunnuntaita myös sinulle :)

Louise kirjoitti...

Kivat pussukat! Ja Pentikin lyhty on hieno! Seisoin eilen kaupassa sama lyhty kädessä mutten silloin vielä ostanut sitä...katsotaan miten käy... Mukavaa joulun odotusta!

Merja K kirjoitti...

Hei Louise, kiva kun piipahdit. Mukavaa adventtia myös sinulle!

SeriL kirjoitti...

Lunta sateli täälläkin tänään, mutta eilinen luonto oli todella upea! Ideasi ovat olleet ihania, varsinkin kun pidän ompelusta! Mukavaa loppu iltaa sinulle ja piparin tuoksuisia terveisiä!

Ihanaa muuten,että menette vihdoin Unelmaan! Voin vain kuvitella miten ihanaa siellä on :D

Vekarus kirjoitti...

Ihania pussukoita olet tehnyt sekä herkuille että kynttilöille!

Minä ostin syksyllä kaksi vihreää Pentikin lyhtyä ja tykkään kovasti!

Suunnitelmanne kuulostavat niin ihanilta, voi kun mekin pääsisimme huvilalle...

Vekarus kirjoitti...

Ota meille paljon kuvia joulu-Unelmasta!

Merja K kirjoitti...

Hei SeriL, kävin blogissasi ihastelemassa kuuraisia puita - ne olivat upeita :)

Moikka Vekarus,ai niitä oli vihreinäkin, en huomannutkaan. Sekin olisi ollut kiva väri. Laitan Unelmasta kuvia :)

Teija kirjoitti...

Mukavia joulunpyhiä, nauttikaa Unelmassa! Niin ja pussukat ovat kauniita!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, sinulla on kiva blogi. Olen itse aloittanut oman blogin vastikään ja seurailen mielenkiinnolla useita samantyylisiä blogeja. Jos kiinnostaa niin poikkea blogissa www.coctailsdreams.blogspot.com !
Minullakin on ollut Pentikin kanssa "ongelmia":) Viime vuosina olen löytänyt sieltä vain muutamia ostettavia tuotteita, jotenkin se on muuttunut rönsyilevämmäksi tyyliltään..Mukavaa joulunalusaikaa!

Pike kirjoitti...

Ihania luukuja kalenterissasi! Täytyy palata tänne heti alkuvuodesta (löysin vasta tänään) kun huomenaamulla matkaamme Sodankylään...

Mukavaa joulunaikaa!